Kennis maken met langlaufen of biatlon?  
Kennis maken met langlaufen of biatlon?  

Kennis maken met langlaufen of biatlon?  

Verenigingen

BEDAF - Nog even en de winter staat weer voor de deur. De leden van langlaufvereniging Bedaf in Uden staan al te popelen totdat er sneeuw valt. Want wat is er mooier dan actief te genieten in de buitenlucht? Wellicht dat dit ook meer lezers aanspreekt!

Langlaufvereniging Bedaf met verschillende leden uit Bernheze heeft een kunststofloipe in de mooie bossen bij de Bedafse bergen die het mogelijk maakt ook zonder sneeuw de klassieke langlauftechniek te beoefenen. In de maand oktober bieden wij ook niet-leden de mogelijkheid om kennis te maken met de sporten langlaufen en biatlon. Bij biatlon ga je naast langlaufen ook schieten met lasergeweren.

De kennismakingslessen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en worden gegeven op de volgende dagen: zaterdag 5 oktober, zaterdag 12 oktober, zaterdag 19 oktober en zaterdag 26 oktober. De lessen voor het langlaufen vinden plaats van 11 tot 12 uur; de biatlonlessen zijn van 11 tot 12:30 uur. De prijs voor een kennismakings les langlaufen bedraagt 5 euro per persoon, en die van een biatlonles 7,50 euro. Dit bedrag is inclusief materialen en gecertificeerde instructeur.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via lessen@bedaf.nu, geef aan welke datum je voorkeur heeft, en met hoeveel mensen je wilt komen. Kijk ook eens op www.bedaf.nu voor meer informatie over de vereniging.

We hopen je binnenkort te zien op onze loipe!