Winst voor korfbalsters Pr. Irene

Nistelrode

NISTELRODE - De korfbalsters van Prinses Irene speelde een goede uitwedstrijd tegen Rosolo uit Reusel. Het team van Arno Theunisse is eindelijk compleet en ging er vol voor. Na een kleine 10 minuten stond het 0-3 voor de meiden uit Nistelrode. Hierna leek het even spannend te worden. Maar na een pittige time-out stond iedereen weer op scherp. De meiden van Prinses Irene pakte veel verdedigende rebound, waardoor Reusel niet in hun spelletje kon komen. In de aanval werd er gezocht naar de goede kansen.

Met een ruststand van 4-7 was er nog niets gewonnen. Maar na de rust ging Prinses Irene door en bleef de betere ploeg. Hierdoor kon Rosolo niet terug komen in de wedstrijd. Na 60 minuten floot scheidsrechter E.F.H Mulder de wedstrijd af met een 7-12 eindstand.