Korloo pakt de punten bij de eerste thuiswedstrijd

Loosbroek

LOOSBROEK - Op een zonnige zondagmiddag stond Korloo 1 klaar om de eerste thuiswedstrijd tegen Klimop te spelen. Na de doorloopbal van de Pupil van de Week Meike kon de wedstrijd beginnen. Het was Klimop die de score opende met een strafworp, maar vervolgens kreeg Korloo er ook een waarna de score weer gelijk stond. De kansen waren er zeker, maar het is de afwerking waar nog aan gewerkt mag worden.

Na een eerste helft waarin het wat rommelig was gingen de meiden met een gelijke stand van 5-5 de kleedkamer in. Hier werd besproken dat het spel ruimer opgezet moest worden en er beter gecommuniceerd moest worden.Echter kwamen we aanvallend wat tekort waaror het lang duurde voor de eerste doelpunten weer vielen. De verdediging hield het goed dicht waardoor Korloo kon uitlopen.

De wedstrijd eindigde met een stand van 8-6 in het voordeel van Korloo.

Pupil van de Week: Ik vond het een hele leuke en spannende wedstrijd. Zelf mocht ik mee bespreken in de rust en dat vond ik leuk! Ook vond ik het erg gezellig met jullie erbij!