WHV vergeet te winnen

Loosbroek

LOOSBROEK - In de 3e bekerwedstrijd speelde WHV thuis tegen Ruwaard uit Oss. Al in de 1e minuut viel de 1e goal. Een voorzet van links verdween met een curve over keeper Glenn Bosch heen en via de paal verdween de bal in de goal 0 – 1 voor Ruwaard. WHV schrok wakker en nam het heft in handen zonder tot uitgespeelde kansen te komen. Ruwaard loerde op de counter en in de 16e minuut profiteerde de snelle linksbuiten van Ruwaard van slap verdedigen bij WHV 0 – 2 voor Ruwaard. WHV rechtte de rug en door hard werken kwam het in de 19e minuut op 1 – 2. Thijs Lunenburg profiteerde van een fout van de keeper van Ruwaard. 1 – 2. WHV was heer en meester op het veld en de 2 -2 kon niet uitblijven. Het duurde tot de 43e minuut voordat deze viel. Een handsbal van Ruwaard in de 16 meter betekende een penalty voor WHV. Thijs Lunenburg scoorde de 2 – 2. Na rust hetzelfde spelbeeld. Een beter voetballend WHV en een op de counter loerend Ruwaard. WHV probeerde van alles maar het kwam niet door de verdediging van Ruwaard. Het was Roel Lunenburg met de beste kans in de 80e minuut maar toen stond de paal succes in de weg voor WHV.

Volgende week speelt WHV zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Nieuw Woensel uit Eindhoven.

Kunst & Cultuur 14 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Welzijn & Maatschappij 15 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Sport 16 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Sport 21 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Natuur & Dieren 22 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!