Pronkzitting HDL
Pronkzitting HDL Foto: Jacques Worms

Pronkzitting HDL

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Show, humor, gezelligheid, vermaak en spanning. De Snevelbokkenstal (sporthal de Zaert) is omgebouwd tot een heus 'carnavals-theater' waar de plaatselijke talenten op carnavaleske wijze hun acts presenteren. Zo zijn de dansmariekes van de partij, treden lokale groepen op met hun humoristische sketches en natuurlijk staan onze Tonproaters te popelen om hun buut met jullie te delen. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door onze presentator Arjan Wellens met de ondersteuning van de blaaskapellen ’t Kumt Wel en de Juinders (ouderen Pronkzitting).

De openingsact wordt een dubbele verrassing, een nieuwe groep doet zijn intrede en heeft meteen de openingsact voor zijn rekening genomen. En natuurlijk zijn we reuze benieuwd wie er tijdens de openingsact wordt onthult als Prins(es) 2019!

Dit jaar is het motto: Loat oew eige ziejn

Wij dagen deelnemers en publiek uit; laat je eens van een andere, carnavaleske, kant zien! Carnaval en in het bijzonder de Pronkzitting geeft je de kans om onbenutte talenten te etaleren. Maak er samen met ons een mooie avond en middag van. Je hoeft niet op het toneel te staan om een bijdrage te leveren aan een goede carnavals sfeer. Wij stellen het zeer op prijs als je komt in een carnavaleske outfit!

Loat oew eige ziejn tijdens de Pronkzitting, kom lekker verkleed.
Loat oew eige vermoaken, geef de artiesten de aandacht die ze verdienen.
Loat oew eige goan, ga los tijdens de Afterparty

Pronkzittingen: vrijdag 22 & zaterdag 23 februari, aanvang 19.41 uur zaal open vanaf 19.00 uur
Ouderenpronkzitting: zaterdag 23 februariaanvang, 13.41 zaal open vanaf 13.00 uur

Op vrijdag en zaterdag is er na de optredens een spetterende Afterparty, deze is toegankelijk voor iedereen! Start ongeveer 23.00 uur (zodra het programma van de Pronkzitting is afgelopen).

Voorverkoop: vrijdag 8 februari tussen 19.30 en 21.00 uur in sporthal de Zaert. Daarna zijn de kaarten te koop bij Paperpoint en Dagwinkel Schouten.