Een muzikale primeur voor Heesch 
Een muzikale primeur voor Heesch 

Een muzikale primeur voor Heesch 

Sport

HEESCH - Een carnavalsconcert gegeven door het Maaslands Senioren Orkest. In samenwerking met de carnavalsstichting SCH Krullendonk Heesch gaan we geweldig uitpakken voor 50 plussers en eigenlijk voor iedereen. In CC Pas in Krullendonk op zondagmiddag 17 februari om 14.00 tot 17.00 uur. 

Een muzikale middag vol verrassingen met meezingers en entertainment!

De carnavalsgasten, zittend of staand met een drankje en hapje in de nabijheid komen zeker aan hun trekken. Met speciale gastoptredens van entertainer Marco: en een treurende dirigent Peter (omdat ze z’n pilske um hebben gestoten)en met zang van de Maaslandse Twee Pinten geloof je je oren en ogen niet! En wat denk je van het 40 koppig zeemansorkest. Dit alles gepresenteerd door Sabine.  

Jawel, je komt oren en ogen te kort! Je kent ze niet? Maar daar kan snel verandering in komen. Kom naar deze bijzondere uitvoeringen door het Maaslands Senioren Orkest in samenwerking met de carnavalsstichting.

Mede door je komst wordt het een geweldig leuke, gezellige en ontspannen middag en misschien dat we dan het volgende jaar weer terug mogen komen.

Informeer naar de kaartjes  €5,- bij CC Pas in Heesch. Let op, vol is vol en gezien het enthousiasme tijdens de voorbereidingen moet je er snel bij zijn! 

Namens het MSO heel veel luister en kijk plezier en tot dan!

 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 6 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze