JO9-1 kan er weer tegenaan dankzij Van Mook
JO9-1 kan er weer tegenaan dankzij Van Mook

JO9-1 kan er weer tegenaan dankzij Van Mook

Nistelrode

NISTELRODE - Prinses Irene bedankt bakkerij van Mook de echte bakker voor zijn geweldige ondersteuning en bijdrage voor de club Prinses Irene. Michel van Mook, eigenaar van de Echte Bakker, heeft een motto dat luidt: “Als het dorp Nistelrode goed is voor ons, dan zijn wij ook goed voor het dorp Nistelrode”. 

De enige Echte Bakker steunt trouw de club al geruime tijd. Zij verzorgen regelmatig de broodjes en de kampioenstaarten voor diverse elftallen van Prinses Irene. Naast deze lekkernijen van de echte bakker, hebben ze de pupillen van JO9-1 ook nog eens in het nieuw gestoken met mooie nieuwe wedstrijdshirts!

In de regio staat van Mook bekend als een zeer gerenommeerd bedrijf in de bakkerijwereld. Door 18 keer per jaar zich aan bepaalde keuringen te onderwerpen, halen ze de ene naar de andere keuringscertificaten binnen en hun waar valt vrijwel altijd in de prijzen. Samen met hun team, dat inmiddels uit 30 mensen bestaat, leveren zij in de regio vanuit twee filialen in Nistelrode en Berghem hun specialiteiten aan zowel de horeca, bedrijven als particulieren. Met de feestdagen in aantocht is het dan ook een drukte van jewelste! 

Graag willen wij van Mook de Echte Bakker enorm bedanken voor de bijdrage aan de club!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze