Ruime Nederlaag voor Korfbalsters

Nistelrode

NISTELRODE - Een mooie wedstrijd stond op het programma. Swift uit velden wat de tegenstander en buiten werd daar met 1 doelpunt verschil van gewonnen. De Swift meiden waren duidelijk beter deze keer en ronden hun kansen af. De meiden van prinses irene waren niet fel genoeg en lieten over zich heen lopen. De ruststand was 13-4. Uiteindelijk werd er verloren met 22-12.

Het was zaak deze zondag net zo te starten als andere zondagen en fel te zijn. 110% inzet en alle duels aangaan. Swift starte fel en scoorde meteen 3x achter elkaar, waarnaar prinses irene was hun 1ste anatwoord kon geven door een mooi uitgespeelde vrije worp die Marina v Venrooij goed afronde. Daarna was het weer Swift die 2x van ver raak schoot. Carolien v Santvoort liet meteen zien dat ze er ook was en gooide ook van ver raak. Na een genomen time out aan prinses irene’s zijde was het weer swift die het betere van het spel had en scoorde 4x achter elkaar. Gaby v Santvoort en Laura vd Ven konden voor de rust nog iets terug doen.

Tijdens de rust werden de meiden toegesproken dat de wedstrijd nog niet verloren was en dat we er voor 150% voor moesten gaan. De eerste scores na rust waren ook voor prinses irene. Lotte Wilbers, Marina v Venrooij en caroline v Santvoort scoorde voor prinses irene. Waardoor de score nog op 4 doelpunten verschil werd. Swift kon 1x iets terug doen maar Laura vd Ven Liet haar specialiteit zien door een kleine kans binnen te leggen. Swift liet zich niet kennen en gooide hiernaar ook 2 mooi uitgespeelde kansen binnen. Lotte Wilbers en Annelies Thijssen scoorden nog een keer voor prinses irene maar het gat was al geslagen. Het was nu zaak om dichterbij te komen en met zo min mogelijk cijfers te verliezen. Swift bleef doen wat ze de hele wedstrijd al deden en dat was scoren. Prinses irene scoorde nog 2x via Lotte wilbers en Annelies Thijssen maar het mocht niet meer baten. Er werd verloren met 22-12.

Volgende week staat de wedstrijd tegen de Korfrakkers op het programma.