Masterchefs bij de welpen- zaterdag
Masterchefs bij de welpen- zaterdag

Masterchefs bij de welpen- zaterdag

Nistelrode

NISTELRODE - Iedere zaterdag hebben de welpen van scouting Mira Ceti een leuke en gezellige opkomst. Afgelopen zaterdag was het wel een heel bijzondere.

De welpen gingen in kleine groepjes namelijk de uitdaging aan om als ware MasterChefs zelf een gerecht te bereiden. Hiermee konden de welpen hun kook-insigne verdienen!

Alle chefs in spé zijn enthousiast aan de slag gegaan met de recepten die de groepjes zelf hadden samengesteld. De leiding had in de blokhut alle benodigde ingrediënten uitgestald, zodat de welpen hun ingrediënten bij elkaar konden zoeken om uiteindelijk hun recept zelf te kunnen maken.

We kunnen wel stellen dat er een aantal culinaire hoogstandjes werden gepresenteerd aan de jury.

Een aantal van de gerechten die werden gemaakt waren onder andere: verse tomatensoep, rijk gevulde verse pizza, pannenkoeken met een twist, Italiaanse gehaktballetjes en nog veel meer verrassende gerechtjes.

Het smaakte allemaal zo ontzettend goed dat de jury het niet bij alleen proeven had gehouden, maar de buikjes helemaal rond hadden gegeten. Uiteraard hebben alle welpen hun kook insigne gehaald.

Mocht je zin en tijd hebben op zaterdag ochtend, we zijn nog op zoek naar enthousiaste versterking van het leidingteam bij de welpen zaterdagochtend.

(Voor meer informatie: welpenzaterdag@miraceti.nl)

Masterchefs bij de welpen- zaterdag