Duidelijke overwinning vrouwen

Nistelrode

NISTELRODE - In het verre Rigtersbleek boekte de Strijbosch girls een makkelijke overwinning. Het werd uiteindelijk 2-6 na doelpunten van Ploegmakers, van Lin (3x) en van Os (2x)

Op een platgespeeld kunstgrasveld begonnen de Prinses Irene vrouwen gelijk vol gas wat in de 4de minuut al gelijk resulteerde in een doelpunt. Na een goede pass van Van Os kon Van Lin de bal makkelijk bij Elien Ploegmakers leggen. Die had geen moeite met dit kansje 0:1.

Het team liet zien dat ze geleerd hadden van vorige week want nu scoorde Prinses Irene twee keer snel achter elkaar in de 27ste en 28ste minuut via Van Os en Van Lin, 0-3. Van Lin maakte er in de 39ste nog 0-4 van. Jammer genoeg was dit niet de ruststand want eigenlijk onnodig maakte Rigtersbleek de 1-4 nog in de 44ste minuut.

De tweede helft was ook gewoon voor Prinses Irene. Het veldoverwicht was er, en voetballend waren de dames ook gewoon beter. Helaas werd dit overwicht niet direct omgezet in doelpunten. Erger nog, in de 59ste minuut maakte Rigtersbleek de 2-4 met een ernstig geurtje van buitenspel...maar ja...scheidsrechter beslist uiteindelijk.

In de 68ste minuut zette Van Os het team weer op drie doelpunten verschil 2-5. Daarna volgden nog verschillende kansen totdat Van Os in de 87ste minuut maar besloot de verdediging voorbij de lopen en de bal op Van Lin te spelen die die hiermee haar derde van de middag in het netje plaatste.

Al met al een goede verdiende overwinning van Prinses Irene waarbij ze vandaag weer lieten zien dat als ze als team spelen dat ze dan voor elke tegenstander een lastig obstakel zijn. Dit moeten ze volgende week zondag ook laten zien als DSE op bezoek in Nistelrode komt. Het verschil op de ranglijst is nihil dus moeten de 3 punten op “De Schellen” blijven. Start laatste wedstrijd voor de winterstop 12:00.