Korfbalsters komen net te kort.

Nistelrode

NISTELRODE  - Prinses Irene startte vandaag beter dan vorige week. Helaas konden de meiden van Prinses Irene het niet tegenhouden dat toch de gasten uit Reusel de eerste voorsprong pakte. Door een aantal persoonlijke foutjes en een schots aanvallen bij Prinses Irene stond het na 5 min 1-4. Daarna kon Prinses Irene aanhaken. Na rust kwamen de meiden uit Nistelrode dichterbij en gingen ze er zelfs overheen. Met een 9-7 voor sprong gaf Rosolo gas en waren ze niet meer te stoppen. Hierdoor werd de wedstrijd afgefloten met een 12-14 eindstand in het voordeel van Rosolo.

Blessure Linda van Tilburg
Prinses Irene wist wat ze te doen stonden. Dat was feller beginnen dan de vorige wedstrijden. Ze stonden feller maar Rosolo pakte brutaal een voorsprong van 0-2. Hierna kon Evy van den Akker met een mooie doorloopbal de 1-2 maken. Rosolo ging door met scoren en maakte er weer twee achter elkaar. Met een 1-4 op het scorebord, kon Prinses Irene wat terug doen. Annelies Thijssen en Marina van Venrooij lieten hun schotkracht zien en zorgde samen voor een 3-4 tussenstand. Hierna kwam Linda van Tilburg hard ten val. Helaas moest zij het veld verlaten met een voetblessure. Carolien van Santvoort verving haar deze wedstrijd uitstekend. Na deze wissel maakte Rosolo meteen de 3-5. Hierna was het Laura van de Ven die Prinses Irene weer wat dichter bij Rosolo kon brengen. Rosolo liet dit niet gebeuren en gooide weer twee keer raak (4-7). Toen was het Prinses Irene die net voor rust nog twee keer het gele mandje wisten te vinden. Gaby van Santvoort en Carolien van Santvoort maakte deze doelpunten. Hierdoor konden de korfbalsters gaan rusten met een 6-7 tussenstand.

Prinses Irene kon niet doordrukken
In de rust werd besproken dat er genoeg kansen waren, maar dat het zaak was dat Prinses Irene deze moest afronden. Dit hebben de meiden goed opgepakt. Eerst was het Maddy van Dijk die het scorebord op gelijk zette en schoot van ver raak. Kort daarna zette Lotte Wilbers de korfbalsters uit Nistelrode voor het eerst op voorsprong, door een mooie doorloopbal af te ronden. Evy van den Akker vergrootte deze voorsprong met een zuivere korte kans. Hierna was het Rosolo wat de voorsprong overnam van Prinses Irene. Zij scoorde drie keer op rij. Lotte Wilbers deed wat terug via een mooi schot. Met een 10-10 tussenstand was nog alles mogelijk, maar Rosolo was de ploeg die door kon drukken. Weer scoorde zij drie keer op rij. Door een mooie actie van Marina van Venrooij, kreeg Prinses Irene een strafworp. Evy van den Akker maakte deze keurig af. Hierna was het weer Rosolo die wat terug deed. Met nog 5 minuten op het scorebord legde ook Laura van de Ven een verdiende strafworp binnen. Hierna konden beide ploegen niet meer scoren en nam Rosolo met een eindstand van 12-14 de punten mee naar huis.