Verlies vrouwen 1

Nistelrode

NISTELRODE - Op een koud sportpark in Venray kwamen de Strijbosch girls niet tot een overwinning. De einduitslag was 3-1 in het voordeel van Venray vrouwen 1.

Prinses Irene begon uitstekend aan deze wedstrijd. Met een enorm veldoverwicht maakte het team eigenlijk de 1-0. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Daarna nam Venray de regie in handen. Het middenveld was daarna van hun. Ze konden hier na hartelust combineren en via de linkerkant kwam de kleine nummer 12 van Venray naar hartelust op. In de 28ste minuut was het dan toch raak voor die nummer 12 van Venray:1-0. Een minuut later maakte Venray de 2-0. Dit was feitelijk al de K.O. voor Prinses Irene . In de 35ste strooide Venray nog wat zout in de wonde 3-0.

Na de thee kwam Prinses Irene iets beter in de wedstrijd. Vooral Sharron bleef een plaag voor de verdediging van Venray. Dit resulteerde in de 60ste minuut op een overtreding op haar in het 16 metergebied. De niet super fluitende scheidsrechter kon niet anders dan deze bal op de stip leggen. Anouk maakte dankbaar gebruik van dit buitenkansje, al ging dit niet van harte: 3-1. Daarna ging Venray wat in de verdediging wat niet hun allerbeste kwaliteit was, maar Prinses Irene wist vandaag niet de aansluitingstreffer te vinden en verloor uiteindelijk terecht.

Na dit verlies heeft Prinses Irene weer de aansluiting met de top van de middenmoot verloren,en dus moet het team volgende week in het verre Richtersbleek weer vol aan de bak. Start wedstrijd 12:30 in Richtersbleek ( bij Enschede)

Opstelling: Bregje, Lindy(70ste Nicole), Britt, Nika, Hilde, Veerle ( 80ste fleur) Elien (c) ,Jamie, Anouk, Sharron, Floor (80ste Chanel)