Verlies Prinses Irene vrouwen 1
Verlies Prinses Irene vrouwen 1 Foto: BRON: Robert Janzen

Nistelrode

NISTELRODE - In de middenmoot-topper tegen Maarssen slaagde de Strijbosch Girls er niet in om in de top van de middenmoot te blijven. Een 4-1 verlies was uiteindelijk een iets te duidelijke uitslag.

Prinses Irene startte overtuigend aan de wedstrijd. In de eerste 10 minuten volgde ongeveer 4 honderd procent kansen elkaar op. Nadat deze kansen dus niet benut werden kwam Maarssen wat beter in het spel en creëerden ook wat kansen. Dit resulteerde uiteindelijk in de 39ste  in een treffer vanuit een ondertalsituatie ( hun beste voetbalster moest nog aan de kant behandeld worden ). 1-0 bij rust was het resultaat.

In de tweede helft probeerde Prinses Irene nog wel aan te zetten waarbij het geluk niet altijd aan onze kant was. Onder andere 2 schoten op de lat waren de wapenfeiten.

In de 55ste en 67ste minuut gooide Maarssen de wedstrijd op slot: 3-0.  Prinses Irene gaf niet helemaal op want in de 69ste minuut maakte Floor nog de aansluitingsstreffer 3-1. Hierna volgde er nog wat kansen voor Prinses Irene maar het mocht niet baten. In de 81ste minuut besliste Maarssen de wedstrijd , 4-1 einduitslag.

Dus het eerste examen tegen een team wat ook in de middenmoot vertoeft, is niet geslaagd. Nu wacht volgende week eeen herkansing tegen ook middenmoter Trekvogels uit Nijmegen. Om 12:00 start deze wedstrijd in Nistelrode. Kijken of we tegen deze lastige tegenstander ons kunnen herstellen. Hopelijk zien we weer veel supporters die ons naar de overwinning  juichen.

Opstelling : Bregje (75ste Demi), Fleur(65ste Lindy) Nika, Jamie , Hilde , Elien (c), Veerle, , Anouk, Nicole (77ste Chanel), Sharron, Floor

Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze