Terechte overwinning Prinses Irene vrouwen 1
Terechte overwinning Prinses Irene vrouwen 1

Terechte overwinning Prinses Irene vrouwen 1

Nistelrode

NISTELRODE - Na wat mindere resultaten de laatste weken konden de Strijbosch Girls vandaag eindelijk weer resultaat pakken tegen Buitenveldert vr2 uit Amsterdam : 0-4.

Vanaf de 1ste minuut was het duidelijk waarom Buitenveldert met 1 punt onderaan hangt. Het is een compleet nieuw team waaraan aan alle kanten nog geschaaft moet worden. Gelukkig heeft dit team de “amsterdamse Attitude”en gingen ze niet de bus parkeren.
In de 8ste minuut minuut viel de 1-0 door een mooi schot van Elien na een goede actie via de rechterkant van Floor. Daarna had Prinses Irene kans op kans maar pas in de 42ste minuut kon er een veilige marge van 2-0 gecreeërd worden door een goede individuele actie van Sharron. 

In de tweede helft beef het beeld hetzelfde. In de 77ste minuut besloot Veerle het maar eens van afstand te proberen, ze ramde de bal van een meter of 30 onhoudbaar voor de keepster in de hoek 3-0. Jammer genoeg stond het visier bij de voorwaartsen niet helemaal op scherp anders was de uitslag wel veel hoger uitgevallen voor Prinses Irene. Gelukkig maar voor het geplaagde Buitenveldert want die hadden al een paar grote uitslagen om de oren gehad. In de 88ste kwam toch nog het slotakkoord door een goal van Floor na een pass van Sharron. Leuk detail was dat Rosie Strik uit de jeugdafdeling de laatste 6 minuten haar opwachting mocht maken.

Belangrijk voor Prinses Irene dat ze weer een keer de Nul hebben kunnen houden! Nu komen er de komende 2 weken tegenstanders van ons formaat volgens de stand. Eerst aankomende zondag naar Maarssen ( bij Utrecht) die een puntje minder hebben als wij. Aangezien de middenmoot vrij breed is van nr 3 met 11 punten tot nr 7 met 7 punten is het belangrijk om daar punt(en) mee te nemen.
Start wedstrijd 14:00 in Maarsen

Opstelling: Bregje, Hilde, Jamie,Nika,Lindy (70ste Fleur),Elien(c), Veerle, Nicole (82ste Rosie), Anouk, Sharron, Floor