Inzameling gebruikt frituurvet/olie
Inzameling gebruikt frituurvet/olie Foto: Demi Koen

Inzameling gebruikt frituurvet/olie

Nistelrode

NISTELRODE - Altijd al willen weten wie het gezicht is achter die felle gele container op het plein bij de Jumbo? Dat zijn wij! De Roverscouts van scouting Mira Ceti Nistelrode. Wij zamelen jullie gebruikte frituurvet/olie in, zodat we samen een schoner milieu krijgen. Er wordt namelijk bio brandstof van gemaakt wat onder andere wordt gebruikt voor auto's en vliegtuigen. Oh ja, én we verdienen er nog een mooi zakcentje mee voor ons zomerkamp. 

Helaas merken wij dat er soms ook misbruik van wordt gemaakt door ander soort afval erin te gooien: blikken, koffiezetapparaten en ander grof vuil. Graag willen we jullie vragen om het écht alleen bij gebruikt frituurvet/olie te houden! Het vet/olie graag in een afgesloten verpakking inleveren. Mocht je als particulier of onderneming grote hoeveelheden (vanaf 20 liter) frituurvet/olie hebben, stuur dan een berichtje naar roverscouts@miraceti.nl! Wij komen het kosteloos in Nistelrode ophalen. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven!
 
 
 
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 9 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze