Vrouwen 1 uitgeschakeld in beker

Nistelrode

NISTELRODE - Het werd een teleurstellende middag voor de Strijbosch Girls in Wijchen. Met name in de tweede helft werd het team overlopen door Woezik vrouwen, 8-0 was de einduitslag.

In eerste instantie leek er in de eerste helft geen vuiltje aan de lucht voor Prinses Irene vrouwen 1. Met goede kansen voor Anouk en Floor en een penalty die niet gegeven werd doordat een van onze speelsters net daarvoor buitenspel stond. Een terechte beslissing van de verder goed leidende scheidsrechter. In de 26ste minuut kwam de openingstreffer voor Woezik. Een afvallende bal vanuit een corner werd onhoudbaar ingeschoten. In de 32ste minuut viel de 2-0 door balverlies dat door de rechtbuiten hard werd afgestraft.in de 45ste minuut viel de eindklap eigenlijk al 3-0.

In de tweede helft ging Woezik los en haalde de toch enigzins geflateerde 8-0 zege binnen. In de 50ste,55ste ,72ste, 80ste en 85ste minuut scoorde ze de doelpunten. Al met al dus wel een verdiende overwinning voor Woezik die dus verder mogen in de beker. Jammer dat Prinses Irene er met name in de tweede helft geen wedstrijd van heeft kunnen maken.

Nu maar vanaf dinsdag vol de focus leggen op de wedstrijd in Elden tegen Eldenia. Dit team is de favoriet in deze klasse om direct te promoveren. Met de volle winst uit 4 wedstrijden zijn ze vol vertrouwen over deze wedstrijd. Maar de Prinses Irene vrouwen moeten hier kracht uit halen om van de viere koploper punten af te pakken.start wedstrijdc om 14:30.

Opstelling: Bregje,Hilde,Britt, Nika, Fleur (45ste Sharron), Elien(c),Jamie, Veerle, Chanel (22ste Nicole) Anouk, Floor (70ste Lindy)