Verlies voor Prinses Irene Vrouwen 1

Nistelrode

NISTELRODE - Op een zonnige, windige, herfstdag stond voor de Strijbosch Girls het lastige duel tegen Someren op het programma. Helaas bracht ons dit geen punten. 1-2 was de einduitslag.

De start van de wedstrijd was niet sterk van onze dames. Reeds in de 7de minuut bestrafte Someren dit. Een speelster kwam redelijk vrij op via de rechterkant en legde de bal prima bij de 2de paal waar deze makkelijk ingetikt kon worden, 0-1. De wedstrijd kabbelde maar door. Prinses Irene kwam maar niet in de wedstrijd, persoonlijke duels werden iets te makkelijk verloren.

Gelukkig was de 2de helft stukken beter. Trainer Alex Sangoer had een flinke peptalk gehouden tijdens de rust en dat hielp. Prinses Irene ging in ieder geval met wat meer hart spelen. Helaas stonden we wat te slapen bij een corner en kon een speelster van Someren in de 55ste minuut vrij gemakkelijk inschieten. Trainer Sangoer besloot in de 63ste minuut voor wat extra aanvallende impulsen. Hij wisselde de rechts back voor een extra aanvaller. Dit resulteerde in ieder geval voor wat meer overwicht. Na een overtreding op Elien op een meter of 20 van goal plaatste Jamie de bal keurig onderin de hoek, onhoudbaar voor de keepster, 1-2. Nu konden we er nog ff voor zitten. Alex wisselde nogmaals aanvallend maar ondanks dat Someren zichtbaar zenuwachtig werd konden we de gelijkmaker niet forceren.

Nu maar dit verlies een plekje geven en vanaf dinsdag weer de focus op de volgende wedstrijd. Dit is een mooie affiche want we spelen voor een plekje in de volgende ronde tegen oude bekende Woezik. Start wedstrijd om 14:30 op de Suikerbergseweg in Wijchen. Zoals altijd kan het team U steun goed gebruiken.

Opstelling: Bregje,Hilde,Britt, Nika, Lindy (63ste Anouk), Elien(c),Veerle, Jamie(76ste Chanel), Nicole,Sharron, Floor