Planning SJB Vorstenbosch in 2018
Planning SJB Vorstenbosch in 2018

Planning SJB Vorstenbosch in 2018

Verenigingen

VORSTENBOSCH - SJB Vorstenbosch organiseert in 2018 het volgende activiteiten:  

Medio maart / april:
Kom met je zieke knuffel of pop naar de poppendokter. Daar wordt met een verbandje, pleister en recept goed voor hun knuffel en pop gezorgd. Voor de kinderen een gezellig bezoekje aan de dokter om eens te zien hoe dat gaat! 

27 april    Koningsdag
Een leuke dag waar kinderen zich als groepje voor op kunnen geven. Er worden een heleboel leuke spelletjes gedaan en aan het eind van de middag is er nog een quiz waar het groepje punten mee kan verdienen. Voor de allerkleinsten worden er die dag ook een aantal leuke activiteiten georganiseerd. 

16 juni   Roefeldag
In juni organiseren we een leuke dag voor leerlingen van groep 6 tot en met 8 om een kijkje te nemen bij plaatselijke bedrijven. Hiermee krijgen ze de kans om in aanraking te komen met diverse beroepen. 

9 september Fietscross
Begin september houden we op een echte crossbaan voor de kinderen een crosswedstrijd. De kinderen kunnen hun eigen crossfiets meenemen maar je kunt er ook een lenen. Ook voor jongere kinderen is er de mogelijkheid om met een skelter of tractor mee te doen. Een gezellige middag met veel aanmoedigende ouders langs de lijn. 

17 oktober  Halloween
Op de woensdag in de herfstvakantie organiseert SJB een Halloweenactiviteit. Voor de jongere kinderen vindt deze activiteit in de middag plaats en voor de oudere kinderen in de avond.  Een gezellige en lekker spannende activiteit voor wie durft! 

18 november  Intocht Sint
Wanneer Sint in het land is, brengt hij ook altijd een bezoekje aan Vorstenbosch. Hij komt dan aan bij het Gildebergske en samen met alle kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden lopen we in een optocht achter de fanfare aan naar de Stuik. Elk jaar is er altijd wel iets aan de hand maar…zoals Sinterklaas altijd zegt: Het komt altijd weer goed! 

28 november Sint in de molen
Elk jaar slaapt Sinterklaas een aantal nachten in de Molen in Vorstenbosch. En er is één avond waarop Sinterklaas de kinderen uitnodigt om hem hier een bezoekje te brengen. Samen met zijn zwarte pieten maakt Sinterklaas hier altijd een bijzondere avond van. 

24 december Kerstfilm
In de kerstvakantie wordt er in de Stuik een film gedraaid voor de kinderen uit Vorstenbosch. Vroeg op de middag een film voor de jongere kinderen en later op de middag een film voor de oudere jeugd. Net als in een echte bioscoop hebben we een pauze en wordt er voor wat lekkers gezorgd

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze