Edwin Verkuylen benoemd tot Ere-Wever
Edwin Verkuylen benoemd tot Ere-Wever Foto: Rian van Schijndel

Edwin Verkuylen benoemd tot Ere-Wever

Sport

Nistelrode - Het voltallig bestuur van Carnavalsstichting de Wevers heeft unaniem ingestemd om de titel van Ere-Wever te willen koppelen aan de heer Edwin Verkuylen. Ere-Wever van CS de Wevers is een titel om trots op te zijn, maar die ook een hele staat van dienst bij CS De Wevers benadrukt.

Edwin komt in een illuster gezelschap van mensen die enorme prestaties voor CS de Wevers geleverd hebben. Voorzitter Henk van Grunsven: “Edwin jij hebt in ruim 11 jaar erg veel binnen de stichting gedaan. Edwin jij bent in november op het 11/11 bal van 2006 onthuld als Prins van het Weversrijk, samen met je broer en persoonlijk adjudant David voor carnavals jaar 2007.

Vanaf 2008 heb je onafgebroken in het bestuur zitting gehad, 10 jaar dus; 4 jaar als secretaris en 3 jaar als voorzitter. De commissies waarin Edwin klaarstond: krant, PR, fotografie, optocht, liedjesbal, receptie / 11-11 bal, technische commissie, jeugdzitting. Edwin je hebt naast het Protocollair Contract ook Nardje Nar het levenslicht gegeven. Esther heeft dat later een karakter gegeven door in de huid van Nardje Nar te kruipen, en Nardje Nar tot leven laten komen." 

Edwin, gestopt als lid van CS De Wevers is nog steeds actief als vrijwilliger bij commissie krant en PR, ook afgelopen dagen bij de opbouw van deze Weverszittingen. De Ere-Wever medaille werd omgehangen door Prins Bram d’n Urste en bij de titel hoord ook de Ere-Wever steek. Esther kreeg een mooie bos bloemen van Adjudant Jaap. 

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze