Vorstenbossche Boys feliciteert 14 nieuwe pupillenbegeleiders
Vorstenbossche Boys feliciteert 14 nieuwe pupillenbegeleiders

Vorstenbossche Boys feliciteert 14 nieuwe pupillenbegeleiders

Verenigingen

VORSTENBOSCH - Vorig jaar organiseerde Vorstenbossche Boys 2 spelregelavonden. Het doel daarvan was om op een leuke manier met de spelregels van het voetbal bij de jongste jeugd aan de slag te gaan. 

Op dinsdag 10 oktober startte de eerste cursusavond  onder leiding van KNVB docent Rob Heemskerk. 14 jeugdleden kregen tijdens die avond spelregeluitleg en praktijkbegeleiding.  Daarna mochten ze competitiewedstrijden gaan begeleiden van de jeugd onder 13 jaar.

Vanuit de club waren scheidsrechters Hans van Uden en Gerard vd Loop bereid gevonden om deze jeugdleden wegwijs te maken en ze vooral mee te geven dat ze er niet alleen voor stonden. Dat is het zo belangrijk voor deze jonge cursisten. Er samen voor zorgen dat je met plezier een wedstrijd kunt begeleiden.

Op maandagavond 15 januari was de tweede cursusavond. Tijdens deze avond werden de ervaringen van het begeleiden met de cursisten en hun begeleiders besproken. Wat ging goed, wat vond je minder leuk, hoe paste je de spelregels toe waren vragen die aan bod kwamen. Ieder groepje mocht vervolgens hun antwoord toelichten onder leiding van docent Rob, die deze avond hulp had van collega docent Cees Vullings.

Aan het eind van de avond kregen alle cursisten een certificaat van deelname en een KNVB logo. Jeugdvoorzitter Ferry van Uden bedankte de cursisten voor hun inzet en gaf ze de complimenten dat ze op deze manier iets voor de club willen betekenen.

We feliciteren:
Timo de Boer, Teun Rijkers, Rick Janssen, Stan Rijkers, Jur Vogels, Ralf van Asseldonk, Han van Kessel, Ryan van Bakel, Teun van Lith, Daisy van Dijk, Iris Bulte, Fleur Vermeulen, Eef van Lanen en Sterre Smits

en wensen hen veel plezier bij het begeleiden van nog vele wedstrijden.