Krullendonkse merchandise exclusief bij KARWEI
Krullendonkse merchandise exclusief bij KARWEI

Krullendonkse merchandise exclusief bij KARWEI

Sport

KRULLENDONK – Hang de geel-blauwe Krullendonkse vlag uit met carnaval! Kleur uw straat geel en blauw met de vlaggenlijn en ballonnen. Houd jezelf lekker warm tijdens de carnavalsdagen met de Krullendonkse sjaal of boa. Of schuil tijdens een confetti-regen onder een geel-blauwe paraplu. De verkoop is gestart van de officiële geel-blauwe Krullendonkse merchandise. Ook dit jaar weer exclusief te koop bij KARWEI in Heesch.

Dit jaar barst op vrijdag 9 februari het openbare carnaval in Krullendonk weer los. Al meerdere jaren promoot de Stichting Carnavalsviering Heesch de Krullendonkse carnavalskleuren geel en blauw, en dat is te zien. Het zijn die twee kleuren die het straatbeeld van Krullendonk domineren tijdens het mooiste feest van het jaar.

Ook dit jaar zitten er weer diverse leuke artikelen in het assortiment: vlaggen, sjaals, boa’s, tuinbroeken, paraplu’s,  ballonnen en vlaggenlijnen. Voor een nieuwe voorraad Krullendonkse vlaggen werd de stof gesponsord door Bert van Berkel Kleding.

Alle artikelen zijn ook dit jaar weer exclusief te koop bij KARWEI aan de Cereslaan 9 in Heesch. KARWEI Heesch is 7 dagen per week geopend: van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Help ook mee om de kleuren geel en blauw te promoten tijdens de carnavalsdagen en koop uw geel-blauwe artikelen bij KARWEI!