De Kreuge vliegt dur op met het 11-11 bal
De Kreuge vliegt dur op met het 11-11 bal

De Kreuge vliegt dur op met het 11-11 bal

Sport

LOOSBROEK - Stichting de Kreuge opent het carnavalsseizoen ook dit jaar weer met het 11-11 bal in café-zaal Kerkzicht. Het carnavalsmotto is ‘De Kreuge gift oew vleugels’ en al tijdens het 11-11 bal ‘vliegt De Kreuge dur op’ met een heus boksgala: zonder bloederige gevechten, maar mét een spectaculaire openingsact en topcoverband Yellow Pants. Maar is Loosbroek wel in optimale conditie? Zijn de mensen klaar voor dit event? Het Kreuge promoteam nam afgelopen week de proef op de som.

Gewapend met een boksbal en een racefiets trok stichting de Kreuge afgelopen zaterdag door Loosbroek. Voorzitter Guido van Menzel: “Voor een boksevent moet je natuurlijk wel in topvorm zijn en wij wilden weleens testen of er in Loosbroek genoeg kracht en uithoudingsvermogen zit. Gelukkig kwamen de meesten glansrijk door de test en hebben we een heleboel mensen kunnen enthousiasmeren voor ons 11-11 bal op zaterdag 11 november.”

11-11 bal - De Kreuge vliegt dur op
Het 11-11 bal is, zoals vanouds, voor iedereen die wel van een feestje houdt. “Alle ingrediënten voor een topfeestje zijn aanwezig,” vertelt Guido enthousiast. “Onze gasten worden warm onthaald met een borrel en een leuke ‘Kreuge-gadget’. Natuurlijk kunnen ze weer rekenen op een héél bijzondere entree en ook zorgen we voor een spectaculaire openingsact. Vervolgens is het de beurt aan topcoverband Yellow Pants, een stel enthousiaste, jonge honden die het dak eraf zullen spelen. Kortom, een feestje waar je bij wilt zijn. Durven jullie met ons in de ring te stappen op 11 november?” besluit Guido uitdagend.

Informatie
11-11 bal 2017 - De Kreuge vliegt dur op - Café-zaal Kerkzicht Loosbroek
Zaterdag 11 november - zaal open 20.11 uur - start programma 20.30 uur
Verkoop tickets: voorverkoop € 7,50 - Deurverkoop € 9,99  - Verkrijgbaar bij Dagwinkel Schouten en Café Kerkzicht in Loosbroek, Paperpoint in Heeswijk-Dinther