Goede Doelen Week Vorstenbosch
Goede Doelen Week Vorstenbosch

Goede Doelen Week Vorstenbosch

Verenigingen

VORSTENBOSCH - De collectematerialen liggen weer klaar om te worden verspreid. De derde Goede Doelen Week in Vorstenbosch is klaar voor de start, in navolging van twee succesvolle jaren.

In 2015 werd, op initiatief  van de coördinatoren van de collecterende goede doelen, een start gemaakt met de Goede Doelen Week in Vorstenbosch. Spannend was het. De ervaringen van andere dorpen in de omgeving waren positief. Zou het ook in Vorstenbosch een kans van slagen hebben? De conclusie was duidelijk: Het bleek een goede zet te zijn geweest om gezamenlijk op te trekken in het collecteren. De opzet van de Goede Doelen Week werd positief ontvangen, zowel door de inwoners van Vorstenbosch als door de collectanten.

En wat goed gaat, daar ga je mee door! Dit jaar is het Reumafonds toegetreden waardoor er gecollecteerd wordt voor zeven goede doelen, te weten: Nederlandse Brandwonden stichting, Epilepsiefonds, Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nierstichting en Reumafonds wordt gecollecteerd. Al deze doelen zijn CBF erkend en hun coördinatoren nemen deel aan de organisatie van de Goede Doelen Week. 

Wij gaan weer voor een succesvolle collecte en willen de collectanten alvast bedanken voor hun inzet en de inwoners van Vorstenbosch voor hun donatie. Op 17 en 18 mei zullen de collectanten langs komen om de envelop met de intekenlijst en donatie op te halen.

Goede Doelen Week: Een extra steuntje in de rug voor het goede doel van uw keuze!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 10 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze