Thijs wint Vorstenbossche Biljartkampioenschap
Thijs wint Vorstenbossche Biljartkampioenschap

Thijs wint Vorstenbossche Biljartkampioenschap

Vorstenbosch

VORSTENBOSCH – Thijs Somers mocht op het einde van de Vorstenbossche Biljartkampioenschappen als kampioen de beker omhoog houden. Vrijdagavond 24 maart was de finale en deze avond kwam ook de 19-jarige kunststoter Jop de Jong om een mooie demonstratie te laten zien. Peter van der Zande en Jos van de Ven namen deze avond respectievelijk na vijftien en acht jaar afscheid als organisatielid.

Naast kampioen Thijs Somers bracht de Vorstenbossche Biljartkampioenschappen van 2017 nog enkele talenten naar voren; 2e Tiny Daandels, 3e Thijs Hurkmans en 4e William Verkuylen. 

Jeugd
20 maart werden de jeugdkampioenschappen gespeeld - jeugd 11 tot en met 17 jaar -  en daar voerde jeugd-biljartkampioen Bart Sanderse de top vier: nr. 2 Tom van Kessel, nr. 3 Thijme Vermeulen en nr. 4 Teun Rijkers. 

Het biljartkampioenschap werd voor de 24ste keer georganiseerd. Het afscheid van Peter en Jos betekent niet dat het kampioenschap in gevaar komt. Jos van de Ven geeft het stokje over aan Jordy Kanters en naast de ervaren Sel Somers komen Tom, Martijn en Robert de organisatie versterken.
Naast de huldiging van de kampioenen, werden ook de trouwe sponsoren bedankt. Ook voor het goede doel werd geld opgehaald en het bedrag € 523,- gaat naar Buro Lima,

Meer informatie www.vbk1994.nl