Vier jubilarissen EHBO vereniging St. Lucas
Vier jubilarissen EHBO vereniging St. Lucas

Vier jubilarissen EHBO vereniging St. Lucas

Verenigingen

VORSTENBOSCH - Op Woensdag 22 Maart hield EHBO vereniging St. Lucas uit Vorstenbosch haar jaarlijkse jaarvergadering. Dit jaar hadden we vier jubilarissen:

Harrie Geenen uit Vorstenbosch werd gehuldigd omdat hij al vijftien jaar lid is van onze EHBO vereniging. Harrie is geslaagd in het seizoen 2001/2002. Harrie is vanaf dag een altijd zeer actief geweest tijdens evenementen, of het nu motorcross was of de winterwandeltocht Harrie stond altijd klaar om te helpen. Helaas was Harrie verhinderd om bij deze huldiging aanwezig te zijn.

Jan Bergmans uit Vught werd gehuldigd omdat hij al twintig jaar lid is van onze EHBO vereniging. Jan is geslaagd in het seizoen 1996/1997. Hij woonde toen in Volkel. Dat jaar waren er verschillende personen uit Uden, Veghel, Oss etc. die bij ons de cursus volgden. Jan was in het begin zeer fanatiek, wilde graag helpen bij evenementen. Dat heeft hij ook gedaan tot dat Jan en zijn vrouw verhuisde naar Vught. Jan is nu al vele jaren steunend lid van onze EHBO vereniging.

Angela van de Ven-Noijen uit Zeeland werd gehuldigd omdat ze al dertig jaar lid is van onze EHBO vereniging. Angela is geslaagd in het seizoen 1986/1987. Angela is altijd bereidt om te helpen tijdens evenementen. Ook heeft ze vele uren werk verzet tijdens onze 40 jarig jubileumfeest in 2014. Angela  had een bijzondere relatie met Jo de Groot, haalde haar telkens op en bracht haar weer thuis.

Henk van de Boom uit Vorstenbosch ontving een gouden speldje omdat hij al veertig jaar lid is van onze EHBO vereniging. Henk is geslaagd in het seizoen 1976/1977. Henk was altijd bereidt om te helpen tijdens evenementen, vooral bij motorcross en evenementen met paarden. Henk is nu een steunend lid van onze EHBO vereniging. Helaas was Henk verhinderd wegens dringende werkzaamheden. 

Namens het bestuur van EHBO vereniging St. Lucas bedank ik onze jubilarissen voor hun inzet voor de samenleving van Bernheze.

 

 

 

  

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 27 minuten geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 1 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 4 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze