Bedankt namens C.V. 'Jong en Oud te samen'
Bedankt namens C.V. 'Jong en Oud te samen'

Bedankt namens C.V. 'Jong en Oud te samen'

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Voor Carnavals Vrienden 'Jong en Oud' is de optochten campagne carnaval 2017 succesvol geweest. De eerste prijs in Zijtaart en de publieksprijs is binnengehaald. De vorige wagen was volledig gestript en met een kale platte wagen werd er in 6 maanden tijd een fantastisch kijkspektakel opgebouwd.  'Jong en Oud'  te samen heeft zich zelf voor de optocht van 2017 weer volledig overtroffen.

Het thema van dit jaar was 'Spelen door de optocht' en het is een speels geheel, met bord-, sport-, game en muziek spelen. In de afgelopen  maanden is er een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet voor een tot in de kleinste details perfect uitgevoerde wagen. Jong en oud draagde hier zijn of haar steentje in bij met de constructie, details, kleding en alle andere zaken zoals catering, veiligheid en organiseren van materialen. Allemaal zaken die achter de schermen nodig zijn om van een groep van 38 personen een geoliede carnavalsbouwersgroep te maken.

We bouwden samen, jong en oud en de bijdrage van zelfs de kleinste was zichtbaar zijn op onze wagen. Iets waar we erg trots op zijn en wat we graag uitdragen. Gelukkig zijn er  steeds mensen bereid om ruimte en materiaal ter beschikking te stellen en zo  indirect een steentje bij te dragen aan een mooie carnavalsoptocht.

Graag willen we die mensen en bedrijven die het mogelijk maakten om tot dit resultaat te komen nogmaals langs deze weg hartelijk bedanken.