Remix 2.0 bij jeugdcarnaval
Remix 2.0 bij jeugdcarnaval

Remix 2.0 bij jeugdcarnaval

Sport

Het lijkt nog ver weg, maar de organisatie van Remix is al weer maanden bezig met de voorbereidingen van dit fantastische feest. De Remix 2.0, een carnavalsfeest voor kinderen in de leeftijd van 8-15 jaar, wordt gehouden in Checkpoint (Zaal 3) te Heesch.

Na vorig jaar het stokje te hebben overgenomen, is er een geweldig evenement op de kaart gezet. Vol enthousiasme heeft de 3-koppige organisatie het jeugdcarnaval in Heesch nieuw leven ingeblazen. Afgelopen jaar werd de Remix compleet vernieuwd met een prachtig versierde feestzaal en een aparte zaal waar de kinderen even tot rust konden komen en om een hapje en een drankje te nuttigen. Dit bleek een gouden zet.

Maar liefst 1200 kinderen, verdeeld over vier avonden, kwamen carnaval vieren en de reacties waren dan ook louter positief. Met de medewerking van maar liefst 85 vrijwilligers, bijna allemaal ouders, werd het een feest om nooit meer te vergeten. Na de evaluatie was het dan ook duidelijk dat we op de goede weg waren.

Voor dit jaar hebben we nog grootsere plannen. Er komt een compleet nieuwe muziekshow met een bekende DJ. compleet met rookmachines, confetti-kanonnen en een professionele lichtshow verzorgd door Remote-Rental uit Heesch. Inderdaad weer een stapje hoger. Verder zijn alle zalen dit jaar versierd door een professioneel bedrijf en is er een betere ventilatie van de zalen.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door een aantal 'Hisse' bedrijven die het jeugdcarnaval in Heesch een warm hart toe dragen. Dankzij hun financiële bijdrage zetten we een feest op de kaart dat zijn weerga niet kent.

Naast kinderen uit Heesch, zijn ook kinderen uit de omliggende dorpen van harte welkom om een geweldig carnavalsfeest te komen vieren.

Remix 2.0 zal gehouden worden van zaterdag 25 februari tot en met dinsdag 28 februari. Iedere avond beginnen we om 19.00 uur en eindigen we om 23.11 uur. Om 22.00 uur is eventueel de eerste ophaal mogelijkheid voor de jongste kinderen. Alle verdere informatie kun je vinden op de site van Stichting Carnaval Heesch te weten: www.krullendonk.nl