Vacature medewerker informatie & advies voor Nistelrode
Vacature medewerker informatie & advies voor Nistelrode

Vacature medewerker informatie & advies voor Nistelrode

Algemeen

NISTELRODE  - Om onze ambities en doelstellingen te realiseren zijn we per 1 februari 2017 op zoek naar MEDEWERKER INFORMATIE & ADVIES VOOR NISTELRODE voor gemiddeld 15-20 uur per week verdeeld over minimaal 4 dagen (maandag, dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag en -avond)

Naar wie zijn we op zoek? Een enthousiaste, energieke, nieuwsgierige, flexibel ingestelde en klantgerichte collega. Je bent gepassioneerd en gedreven in wat je doet en initiatiefrijk. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en over aantoonbare ervaring in de omgang met individuele klanten en groepen binnen het domein volwassenen. Wat verwachten wij? Je hebt een frisse blik en een grote belangstelling voor culturele, literaire en maatschappelijke onderwerpen. Je bent stressbestendig, hebt een flexibele instelling en kunt goed plannen en organiseren. Maar daarnaast ben je ook creatief en werkt zelfstandig.

In Nistelrode ben je hét gezicht van de bibliotheek, belast met het coördineren en mede uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en het organiseren van activiteiten. Maar ook het verlenen van service tijdens openingstijden is een van je taken. Je bent en wilt op de hoogte zijn van de lokale en regionale ontwikkelingen en bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Bernheze of de nabije omgeving.

Tot slot vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen en de instelling hebt om je blijvend te ontwikkelen. Wat bieden we? Wij bieden een veelzijdige functie, enerverende werkomgeving, een collegiaal team, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en een salaris in schaal 6, conform de CAO Openbare Bibliotheken. Ben je geïnteresseerd? Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Astrid van Berkom locatiemanager Bibliotheken Bernheze, telefoon 0412-451857. Sollicitaties kunnen tot 15 januari a.s. worden gemaild aan Astrid van Berkom, via mailadres hab@nobb.nl 

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 minuten geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren St. Buurtvoedselbos Bernheze