Nieuwjaarsbijeenkomst Heeswijk-Dinther
Nieuwjaarsbijeenkomst Heeswijk-Dinther

Nieuwjaarsbijeenkomst Heeswijk-Dinther

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Op donderdag 5 januari 2017 wordt in Heeswijk-Dinther weer traditiegetrouw de  nieuwjaarsbijeenkomst gehouden, georganiseerd door Actief Burgerschap en Stichting Dorpsnieuws. Deze nieuwjaarsbijeenkomst is voor alle inwoners van Heeswijk-Dinther en vindt plaats in CC Servaes, Raadhuisplein 24 Heeswijk-Dinther. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Deze avond is een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen terug te kijken op 2016. Dat doen wij aan de hand van een interessant programma met als thema “gastvrijheid”. Mede daarom is deze uitnodiging nadrukkelijk ook bedoeld voor alle nieuwe inwoners van Heeswijk-Dinther.

Natuurlijk kijken we tijdens deze bijeenkomst ook naar de toekomst van ons dorp. Daarnaast worden weer “de actieve Hadeejer” en “de jonge actieve Hadeejer” bekend gemaakt. Een muziekgezelschap dat geheel bij het thema van de avond past, gaat u verrassen met een prachtig optreden. Kortom, het belooft een gevarieerde en gezellige avond te worden.

De presentatie is in handen van Gert-Jan Arts