Trined gaat supersnel 2017 in
Trined gaat supersnel 2017 in

Trined gaat supersnel 2017 in

Algemeen

BERNHEZE - De laatste dagen was het even onrustig omtrent glasvezelprovider TriNed. Na een kortstondige en voorlopige surseance van betaling gaat TriNed weer supersnel het nieuwe jaar 2017 in.

Er is in de afgelopen dagen overeenstemming bereikt en hierdoor zal het huidige team, onder de dagelijkse leiding van Paul van Wanrooij, de klanten van TriNed op de glasvezelnetwerken door heel Nederland blijven voorzien van razendsnel internet, digitale en interactieve televisie en telefoon. In de komende dagen zullen de formaliteiten worden afgehandeld.

De directeur van TriNed, Paul van Wanrooij, dankt alle betrokken partijen bij de constructieve houding in het proces de afgelopen dagen. TriNed heeft de benodigde financiële en operationele middelen tot haar beschikking om de succesvolle groei door te kunnen zetten.

Op dit moment lopen in samenwerking met E-Fiber de campagnes in Bernheze en Schagen nog tot en met 31 december van dit jaar. Het aantal aanmeldingen blijft dan ook dagelijks flink oplopen. We hopen dat we dit succesvol kunnen doorzetten zodat in beide gemeenten E-Fiber tot de aanleg van een gemeente dekkend glasvezelnetwerk over kan gaan.