Toon-Daan Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen
Toon-Daan Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen

Toon-Daan Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen

Nistelrode

NISTELRODE - Vrijdagavond 30 december staat de Nisseroise eer in zaalvoetballand weer op het spel. Zes Nistelrodese zaalvoetbalteams strijden die avond om de eer wie zich een jaar lang het beste zaalvoetbalteam van het dorp mag noemen. Elk team heeft de kans een jaar lang de felbegeerde wisselbeker op de schoorsteenmantel terug te mogen vinden. Nu de nieuwe hoofdsponsoren hun naam en schilderroebels hebben verbonden aan dit prestigieuze toernooi, kan het niet anders dat ieder team er nog meer op gebrand om dit jaar op de hoogste trede te staan.

BBQenzo is onmiskenbaar de huizenhoge favoriet voor de titel. Ogenschijnlijk gemakkelijk winnen zij elke wedstrijd in de competitie. Maar op dit toernooi duren de wedstrijden maximaal vijftien minuten en dan zijn ze in de afgelopen jaren toch af en toe kwetsbaar gebleken. Met een ijzeren wil en wat slimmigheden hebben All Stars en Vrijgezellig het ze toch af en toe moeilijk kunnen maken. Ook het Mediahuys, de ouwe rotten van D’n Haon en hun opvolgers ADO D’n Haon moeten tot een verrassing in staat kunnen zijn. Ieder jaar is er een team wat boven zichzelf uit stijgt en is er een team wat door de mand gaat vallen. Maar wie gaat dat dit jaar zijn?

De druk is hoog en het ene team kan daar beter mee om gaan dan het andere team. Iedereen wil die beroemde wisselbeker en natuurlijk het hoogste woord tijdens de afterparty.

Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om getuige te zijn van deze vernieuwde Toon-Daan Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen in Sporthal de Overbeek op vrijdag 30 december vanaf 18.00 uur.