Open dag Happy Swim
Open dag Happy Swim

Open dag Happy Swim

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Happy Swim is een zwemschool waar speciaal aandacht is voor passend zwemonderwijs. Naast de reguliere zwemles bieden wij zwemles waarvoor een speciale methodiek is ontwikkeld. Deze methode is verbeterd en bijgeschaafd door de lessen die we in ons bestaan aan honderden kinderen gegeven hebben en wekelijks nog geven. In samenwerking met fysiotherapeuten, artsen, ergo- en manueel therapeuten. Dit heeft door de jaren heen geleidt tot een methodiek waarin we ervaringsgericht en met professionaliteit “onze” kinderen begeleiden in een veilige, vertrouwde, warme omgeving waar oog voor hun kwaliteiten en uitdagingen centraal staan. En waarbij onze instructeurs allen extra opleidingen/cursussen gedaan hebben om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden.

Ons contact met u als ouder biedt ons de mogelijkheid persoonlijke plannen uit te zetten die in een speciaal beloningsboekje (die kinderen helemaal geweldig vinden) worden uitgewerkt tot specifieke lesdoelen.

Variërend van sociale/psychische/technische/motorische/gedrag of een combinatie van de genoemde doelen. Dit boekje wordt wekelijks geevalueerd met het kind.U kan als ouder uw kind iedere week aan de hand van dit boekje voorbereiden op de zwemles. Hierdoor wordt het herkenbaar en weet uw kind wat ervan hem/haar verwacht wordt. Hetgeen bijdraagt aan een positieve ervaring. Samen met spel de basis van leren!

Op 28 december van 10.00-11.30 uur is er een open dag voor geïnteresseerde ouders die meer willen weten over zwemlessen bij Happy Swim. Locatie : Koekampweg 3 te Schaijk.