Bridgeclub De Klotbeek gaat een eerstejaarscursus bridgen verzorgen
Bridgeclub De Klotbeek gaat een eerstejaarscursus bridgen verzorgen

Bridgeclub De Klotbeek gaat een eerstejaarscursus bridgen verzorgen

Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther - Bridgeclub De Klotbeek gaat in 2017 weer een eerstejaarscursus bridgen verzorgen voor geïnteresseerden. De cursus bestaat uit twaalf lessen theorie en praktijk. Tijdens de lessen worden er tafelopdrachten verwerkt en het tweede deel van elke les bestaat uit oefenen van het bridgespel aan de hand van speciaal op de les afgestemde spellen.

Indien men al kan rikken of klaverjassen is dat mooi meegenomen, maar niet beslist noodzakelijk. Echt, iedereen kan bridgen leren.
De lessen worden gegeven door twee ervaren docenten, die naast de theorie, ook begeleiden bij de tafelopdrachten en de spellen.
De cursisten krijgen de beschikking over een cursusboek; interactief huiswerk en samenvattingen van de gegeven lesstof. Deze lesstof wordt uitgelegd aan de hand van PowerPointpresentaties die aansluiten op het cursusboek.

Wil je ook leren bridgen?
Wil je de grijze hersencellen actief houden?
Het kan, kom bridgen. Iedereen kan het leren.


De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar daarvoor krijgt men ook nog eens (extra) een lidmaatschap van de bridgeclub aangeboden voor het kalenderjaar 2017. In feite is de cursus dus gratis.
Voor deze cursus zoeken wij maximaal twaalf cursisten en zal worden gegeven gedurende een dagdeel per week, gedurende twaalf weken, op dinsdagmiddag in CC Servaes. De cursus start op 17 januari.
Je kunt je nu opgeven door een mail te sturen naar de secretaris van de club, Gerrit van den Berg; g.en.s.berg@home.nl