Stichting Carnavalsviering Heesch duikt bij prinsenonthulling de 'HIStorie' in.
Stichting Carnavalsviering Heesch duikt bij prinsenonthulling de 'HIStorie' in.

Stichting Carnavalsviering Heesch duikt bij prinsenonthulling de 'HIStorie' in.

Sport

HEESCH - De opening van het nieuwe carnavalsseizoen staat al weer voor de deur: het 11-11 bal in Krullendonk op zaterdagavond 12 november. Dit jaar zal alles uit de kast worden gehaald voor een spectaculaire en verrassende prinsonthulling. 

Op zaterdagavond 12 november worden Prins Porcus XLVI en zijn Adjudant onthuld en zullen we weten wie ons het komende carnavalsseizoen voorgaan.

DJ Peet van Remote Rental zal dit jaar samen met entertainer Franky Stardust zorgen voor de juiste sfeer en een hoog entertainmentgehalte. 

Hints
Uiteraard zal ook dit jaar middels hints duidelijk gemaakt worden wie de Prins en Adjudant zijn. Deze hints vindt u de komende tijd op www.krullendonk.nl en de Facebookpagina van Stichting Carnavalsviering Heesch. Daarnaast kan het winkelend publiek in Heesch ook hints tegenkomen. Kijk de komende weken dus goed rond of je een houten Krullendonk ladder met hints ziet staan. Onthoud deze hints goed, deze zouden nog wel eens van pas kunnen komen in de nieuwe “Porcus Battle” die voorafgaand aan de onthulling plaats zal vinden. Inschrijven voor deze Battle kan op de avond zelf. 

Jeugdprins en Adjudant
Niet alleen Prins Porcus XLVI en zijn Adjudant zullen op deze avond bekend worden gemaakt. Om 18.30 uur start de avond die uiteindelijk leidt tot de onthulling van Jeugdprins Porcellus XL en zijn Adjudant. Maar zij zullen niet onthuld worden voordat diverse teams de strijd aan zijn gegaan in de welbekende “Porcellus Battle”! DJ LA MERZ zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting. Houd de website www.krullendonk.nl in de gaten voor informatie over de Battle. 

Noteer 12 november vast in uw agenda! We zien u dan graag terug in onze Residentie Cultureel Centrum de Pas in Heesch.