34ste Zwetsavond Juinders
34ste Zwetsavond Juinders

34ste Zwetsavond Juinders

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Onze 34-ste Zwetsavond komt er aan! De Zwetsavond is al een traditie van vele jaren, 33 om precies te zijn en op zaterdag 05 november houden wij, de Juinders, onze 34-ste Zwetsavond in de Toren, aanvang 20.11 uur. We hebben in de loop van deze 34 jaren vele tonpraoters mogen begroeten, en velen kwamen graag nog enkele keren terug. Reden om deze avond te koesteren en weer eens ouderwets te lachen met de typetjes die door onze tonpraoters worden uitgebeeld.

De tonpraoters voor deze 34ste editie zijn: Peter van Daal – Sabine van Lamoen – Per van Niftrik en als duo treden op Rob de Backer en Siegbert Roefs. Dat belooft dus weer een grootse avond te worden. Henk Habraken en Rico van Hooren zullen deze avond muzikaal opluisteren zoals zij dat al jaren doen, terwijl het Juinders orkest ook haar  steentje zal bijdragen.

Kaarten zijn vanaf zaterdag 22 oktober te verkrijgen bij Paperpoint voor € 10,00 per stuk.

Het verleden heeft ons geleerd dat de kaarten snel zijn uitverkocht, dus, als u deze avond niet wilt missen koop dan zo snel mogelijk uw kaarten zodat u van een gezellige avond verzekerd bent!