CDA: Positief het nieuwe jaar in
CDA: Positief het nieuwe jaar in

CDA: Positief het nieuwe jaar in

Activiteit

In de laatste dagen van het jaar luisteren heel veel mensen naar de Top 2000. Wat daarbij opvalt is, dat het vrijwel allemaal nummers zijn uit mijn jeugdjaren die de top 10 vormen: zeven nummers uit de jaren 60/70! Die nummers roepen herinneringen op uit de “goede oude tijd”, maar ook de jeugd van vandaag stemt daar op. Zijn er sinds die tijd geen toppers meer geweest?

Vooruit kijken
Vanzelfsprekend onthouden wij daarbij het meest, de leuke dingen die we toen meemaakten maar in mijn herinnering waren we tevreden en gelukkig met wat we hadden en zagen de toekomst positief tegemoet.

Wat opvalt in kranten en tijdschriften en op TV in de afgelopen weken is, dat al het nieuws van ellende en ongelukken nog eens wordt herhaald in meervoud. Wat zou het mooi zijn om op een positieve manier naar het afgelopen jaar te kijken en een opgewekte boodschap voor 2016 te brengen. Ook dat kan best, als de journalisten daar wat meer oog voor hebben.

 

Mag het wat Positiever
Ja, als CDA Bernheze willen wij in ieder geval die insteek kiezen. We hebben goede beslissingen genomen, samen met de collega’s in de gemeenteraad. Er worden meer woningen gebouwd, zowel voor huurders, als eigen woningen. En ook voor 2016 liggen daarvoor plannen klaar om te worden uitgewerkt. We hebben een duidelijk besluit genomen over de toekomst van onze gemeente en daarmee gaan we het komende jaar verder.

CDA Bernheze wenst u een gelukkig en gezond nieuwjaar.

 

Wim van Lith
Fractievoorzitter CDA Bernheze