Kerstavond vol verrassingen
Kerstavond vol verrassingen

Kerstavond vol verrassingen

Gemeentenieuws

NISTELRODE - Kerstavond heeft voor 17 gezinnen in Nistelrode een hele andere invulling gekregen, dan zij vooraf hadden gedacht. De bijdrage van een anonieme gulle gever en enkele plaatselijke ondernemers zorgden voor een kerstpakket, daar waar het echt nodig was. Uniek daarbij was dat de kerstman en kerstvrouw de handen ineen geslagen hadden en samen op pad gingen. Een bijzondere avond voor alle partijen.

De kerstman en kerstvrouw waren door een anonieme gever gevraagd om uit te zoeken, waar in Nistelrode hij een welkome bijdrage kon doen; om Kerstmis om te toveren tot een zalige kerst en een goede start voor 2016. Santa ging namens de anonieme gever bij een aantal lokale ondernemers shoppen en vond daar bondgenoten in Eetcafé 't Pumpke, Cafetaria 't Tramplein, Van Mook- de Echte bakker, Ambachtelijke slager van den Tillart, Ceelen Groente en Fruitspecialist, Bloemsierkunt Ari-Jenne en de lokale Jumbo.

Geheel in kerststijl werden de opgegeven adressen op kerstavond bezocht en werden de bewoners verrast! Deze lokale gulle gever wilde met zijn donatie echt een verschil maken en deze gezinnen een hart onder de riem steken. En dat is volgens de Santa's zeker gelukt! De Santa’s waren echt onder de indruk: “En zeg nou zelf… als íets een kerstgedachte is, dan is dit het … nou, daar krijg je toch echt een warm gevoel van! Jammer dat de gulle gevers zelf al deze dankbare en verraste gezichten niet in ontvangst kon nemen.”

Een actie geheel in de kerstgedachte, maakte deze avond weer tot een groot succes.

Santa's op pad
Kerstavond vol verrassingen
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 7 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 7 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze