Open Bernheze Bierpong Toernooi Gorgostyle
Open Bernheze Bierpong Toernooi Gorgostyle

Open Bernheze Bierpong Toernooi Gorgostyle

Activiteit

BERNHEZE - Het gewone bierpong kent iedereen inmiddels wel….MAAR  wacht tot je hebt deelgenomen aan het 1e Open Bernheze Bierpong Toernooi Gorgostyle.  In dit zenuwslopende toernooi zal tot de laatste druppel gestreden worden in de zaal van de Toren.

Op 9 januari aanstaande is het zover. Vanaf 20.00 uur start die avond in de Toren het eerste Open Bernheze Bierpong Toernooi Gorgostyle.

Gorgo is de zwemclub uit Heeswijk-Dinther die ieder jaar met alle kinderen een week op zomerkamp gaat. Voor de leiding is er een voorbereidingsweekend aan vooraf. Naast alle spellen en aankleding die tijdens dat weekend verzorgd worden, is het sinds jaren ook traditie om in de avond bierpong te spelen. Maar dan wel op traditionele Gorgowijze, dat wil zeggen met flesjes bier op een pingpong tafel. Klinkt ingewikkeld, maar iedereen kan het!  Zelfs als je geen bier lust, is het mogelijk mee te doen. Omdat het zo leuk is, willen we het dan ook voor de rest van Hadee van 18 jaar en ouder organiseren.

Er wordt door maximaal 12 teams gespeeld. De teams moeten minimaal 4 deelnemers hebben, maar mogen zeker groter zijn.  Je team opgeven kan tot 1 januari door een mailtje te sturen naar hadeebierpong@hotmail.com.  De kosten bedragen € 5,- per team.