“Snertbal”
“Snertbal”

“Snertbal”

Sport

Muziek maken en luisteren, lekker eten en drinken, lol maken en carnaval vieren? Het kan op carnavalsmiddag 17 februari vanaf 12.00 uur in Dinther bij zaal De Toren. Blaaskapel De Pindullekes uit Heeswijk viert al 22 jaar carnaval en blaast al 22 jaar op veel festiviteiten de hoogste deun. Zij zijn er in geslaagd 10 blaaskapellen bij elkaar te krijgen voor een uniek Bourgondisch carnavalsfeest.

Van Hoorn tot Eindhoven, Van Zijtaart tot Heeswijk. Maar liefst 10 verschillende kapellen, waaronder een oud Nederlands kampioen, gaan met 170 muzikanten zorgen voor een gezellig festijn. Op twee podia laten zij horen wat carnavalsmuziek is en hoe je als echte Bourgondiër carnaval viert. Snert en gehaktballen voorkomen dat u van de honger naar huis moet. Een muzikale bierfietswedstrijd zal zorgen voor vrolijke spanning. Kinderen die nog niet genoeg getraind hebben om een carnavalsmiddag vol te maken? Geen probleem daar is een Speelpaleis voor aanwezig. 

Zin in bier? De Toren heeft extra bierwagens besteld.
Trek in een lekkere likeur? Proef de Pindullenlikeur.
Even geen alcohol? De Toren heeft alle denkbare alcoholvrije dranken ingeslagen.

Wil je carnaval 2015 nooit meer vergeten? Kom dan op 17 februari naar De Toren in Dinther.
Op de laatste carnavalsdag van 2015 kun je jezelf dan helemaal laten vollopen met carnavalsmuziek. Vanaf 12.00 uur kun je, met snert in je ene hand en een Pindullenlikeur in de andere hand, de sportieve bierfietsers aanmoedigen terwijl het tempo en de sfeer wordt bepaald door de opzwepende muziek.