Get excited i’ts Party time
Get excited i’ts Party time

Get excited i’ts Party time

Sport

Heb jij zin om dit jaar een spetterend, swingend en super gezellig carnaval te vieren? Kom dan naar onze Snevelbokkenstal in de Zaert.

Vier avonden organiseert Stichting Jeugdcarnaval HDL een party voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar Jongeren uit de wijde omtrek komen ieder jaar weer naar de Snevelbokkenstal om daar, samen met leeftijdsgenoten, carnaval te vieren. De Snevelbokkenstal is tijdens carnaval de plaats waar iedereen in HDL het naar zijn zin heeft. Het is niet alleen de plek voor een swingende disco avond maar ook de plek om even bij te kletsen met je vrienden en vriendinnen. De sfeer die je kent van de festivals in de wijde omgeving met diverse licht- en rookeffecten en een geluidsshow van formaat, dit mag je niet missen. Op grote videoschermen worden videoclips en beelden van het carnavalsfeest getoond. Kortom een onvoorstelbare avond waar fun, muziek en fantasie centraal staan. Een gast DJ speelt de klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock, meezingers, tot dance. De dansvloer ligt voor jullie klaar.

Op veler verzoek kunnen we met trots melden dat we dit jaar op zaterdag, zondag & maandag tot 00:30 uur open zijn. Dinsdag is het gewoon om 23:00 uur afgelopen i.v.m. de afbouw van de apparatuur. Laat het iedereen weten want wie wil er nou te vroeg naar huis?

Natuurlijk staan de foto's, die tijdens dit waanzinnige gebeuren gemaakt worden, de volgende dag in ons foto album. Om alvast een indruk te krijgen kun je natuurlijk vast eens kijken naar de foto's van vorig jaar op: jeugdcarnavalhdl.nl.

Je kunt ons volgen op
@carnavalHDL en JeugdcarnavalHDL

Aanvang:
Zaterdag & Zondag: van 20.30 tot 00.30 uur.
Maandag: van 21.00 tot 00.30 uur
Dinsdag: van 20.00 tot 23:00 uur
In de Snevelbokkenstal (Sporthal De Zaert) Vergeet je schoolpas niet.

Voor geen enkele activiteit die Stichting Jeugdcarnaval HDL organiseert wordt entree gevraagd. Wel wordt tijdens de activiteiten €0.50 gevraagd voor de garderobe. Het gebruik van de garderobe is verplicht. Dit in verband met het vrijhouden van vluchtwegen en brandgevaar te beperken.

Tijdens de activiteiten wordt een reglement gehanteerd. Om onze huisregels te bekijken ga je naar onze website: www.jeugdcarnavalhdl.nl.

Get excited i’ts Party time