Wie-o-wie wordt de nieuwe prins(es) van Snevelbokkenland?
Wie-o-wie wordt de nieuwe prins(es) van Snevelbokkenland?

Wie-o-wie wordt de nieuwe prins(es) van Snevelbokkenland?

Sport

De Stichting Carnaval HDL onthult het topje van de sluier. Het is nog geen jaar geleden dat we prins Bart met open armen konden verwelkomen als nieuwe prins. Met een opgeloaje accu ging hij de carnaval in en inmiddels is deze al een paar keer leeg getrokken en weer opgeladen. Wie-o-wie zal zijn taak over gaan nemen?

Op 6 februari is het zo ver, tijdens de pronkzitting zal de nieuwe heerser onthuld en geïnstalleerd worden. De speculaties gaan al als een lopend vuurtje door de kernen. Wie zal het zijn? Een man, een vrouw, iemand uit Heeswijk, uit Loosbroek of uit Dinther? Zelfs de Raad van elf, adjudanten Pascal en Bas zijn in het ongewisse. Prins Bart is redelijk zeker van zijn zaak, de slimmerik, maar ook hem staat een verrassing te wachten.

Een zeer klein gezelschap weet het, waaronder natuurlijk de nieuwe prins(es), zijn/ haar eventuele partner en persoonlijke adjudant(e). Voorop staat ten eerste dat het skon volk is. Ten tweede mag zij er ook zeker wezen. Ten derde is het gezelschap voorzien van een gouden strot. Daarnaast zullen we geschiedenis gaan schrijven en zal het ten vijfde lekker weer zijn buiten. Tot slot zal het weer ook goed zijn binnen!

Wil je bij de onthulling van de prins of prinses aanwezig zijn? Dat kan! Kom dan naar een van de zittingen op 6, 7 of 9 februari en natuurlijk ben je ook van harte welkom op de prinsenreceptie op 8 februari. Kaarten voor de pronkzittingen zijn nog te koop bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther en de Dagwinkel in Loosbroek.

Bij elke publicatie in DeMooiBernhezeKrant geeft Stichting Carnaval HDL een fles Snevelbokkenbitter weg. Winnen?. Beantwoord dan de volgende vraag: Wie zijn de prins en rechtse adjudant op de foto? Mail de oplossing naar info@demooibernhezekrant.nl. Uit de goede inzendingen wordt een winnaar geloot.

Wie-o-wie wordt de nieuwe prins(es) van Snevelbokkenland?