Boerenbruiloft Cunera/De Bongerd Heeswijk
Boerenbruiloft Cunera/De Bongerd Heeswijk

Boerenbruiloft Cunera/De Bongerd Heeswijk

Sport

Op carnavalsdinsdag 17 februari 2015 wordt er weer een Boerenbruiloft gevierd in locatie Cunera/De Bongerd van Laverhof, aan de Zijlstraat 1 te Heeswijk.

Op deze dag zullen Jan en Anneke van Beusekom in de onecht verbonden worden. Het Boerenbruidspaar van 2015 is als actieve vrijwilliger goed bekend binnen Laverhof en in de gemeenschap van Heeswijk, Dinther en Loosbroek.

De middag begint met het ophalen van het Boerenbruidspaar onder muzikale begeleiding. Daarna is er voor het Boerenbruidspaar, genodigden en de oud-Prinsen van Snevelbokkenland een koffietafel in de Aula van Cunera/De Bongerd.

De verbintenis in de onecht zal om 14.11 uur door de Prins van Snevelbokkenland in de Tuinzaal van Cunera/De Bongerd worden bezegeld. Daarna vindt er een receptie plaats en is er gelegenheid om het Boerenbruidspaar te feliciteren.
U bent daarbij van hart welkom!

De geldelijke giften vanuit ‘de kromme ârrum’ worden geschonken aan de miMakkers van Laverhof. Een miMakker is een clownesk persoon die de ‘taal’ spreekt van mensen met dementie. Zij probeert door middel van non-verbale taal, zoals oogcontact, klanken, aanraken of gezichtsuitdrukkingen contact te maken met mensen met dementie

Boerenbruiloft Cunera/De Bongerd Heeswijk