Carnavalsconcert ‘De Tijdmachine’
Carnavalsconcert ‘De Tijdmachine’

Carnavalsconcert ‘De Tijdmachine’

Sport

Zondag 8 februari gaat de Koninklijke Fanfare helemaal los. Vanaf 11.11 uur wordt het gehoor van carnavalminnend HDL opgewarmd voor het komende carnaval. Alle muzikanten van de Koninklijke, van de beginners in het Opleidingsorkest en de Jeugd slagwerkgroep tot de oude rotten in het Korps en de Slagwerkgroep, gaan zich dan te buiten aan carnavalsmuziek.
En bij carnavalsmuziek gaat het dan om ’t Kleine Café aan de Haven , ’t Dondert en het Bliksemt tot aan Eres Tu.. Alle melodieën die de afgelopen 44 jaar met carnaval te horen zijn geweest komen op 8 februari weer terug. Traditiegetrouw blijft het niet bij instrumentale muziek alleen. Natuurlijk zorgt zang, denk dan aan Rene Habraken en Katja Brooijmans, voor net dat tikkeltje extra sfeer waardoor meezingen en meedeinen bijna een natuurlijke reactie wordt. Liefhebbers van carnaval houden ook van kleur- en showeffecten, dus die ontbreken vanzelfsprekend ook niet in ‘De Tijdmachine’. Schrik niet als de muziek plotsklaps niet van voren komt maar van achteren.

Prins Bart dun Urste komt ten tonele om als oud-Prins tot Opperbazuinblazer verklaard te worden. En Prins Carnaval 2015? Ja die kan niet ontbreken. Wie het is? Dat is nu nog het grote geheim van HDL, maar hoe raar het ook klinkt: hij is al vastgelegd. Hij zal namelijk moeten bewijzen Koninklijk bestendig te zijn om Opperbazuinblazer te kunnen worden.

Muziekliefhebbers en carnaval liefhebbers, houd de kalender dus in de gaten. Zondag 8 februari is dé dag om in carnavalsstemming te komen en van muziek te genieten. Om 11.11 uur slaat de dirigent de eerste maat en zal gedurende twee uur de Koninklijke zorgen voor 44 jaar carnavalsmuziek beleving. Een concert dat u niet mag missen en waar de liefhebber nog lang van nageniet.

Carnavalsconcert ‘De Tijdmachine’
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze