D66: Terugblik van D66 Bernheze
D66: Terugblik van D66 Bernheze

D66: Terugblik van D66 Bernheze

Heeswijk-Dinther

Met een goed gevoel en enige trots wil ik nog even terugblikken op een bijzonder jaar voor D66. Na een twaalf jaar lange afwezigheid in de gemeenteraad van Bernheze, staan we plots weer op de kaart, en hoe! Maar liefst drie personen van D66 mochten de raad gaan versterken na de verkiezingen op 19 maart j.l. Annemieke Boellaard, Erik van Santvoort en Mathieu Bosch.

Deze winst is niet in de laatste plaats verworven door fractievoorzitter Annemieke Boellaard. Zij heeft met haar jarenlange passie voor, en geloof in D66 enorm veel know how in huis, en is op een kordate en vernieuwende manier naar buiten getreden. Zonder de anderen tekort te doen is ook Jan Glastra van Loon (wethouder Financiën, WMO en volksgezondheid) voor ons van grote waarde door zijn kennis en bedrevenheid. Dit kenmerkt tevens de gevarieërde groep leden, waarvan een aantal met weinig ervaring maar met heel veel motivatie, enthousiasme en betrokkenheid D66 compleet maken. Breed geworteld in alle kernen van Bernheze. Op een eigentijdse manier proberen we de mensen te bereiken, door aanwezigheid op informatie avonden en daden bij het woord te voegen. Niet schreeuwen wat moet, maar doen wat op lange termijn voordeel oplevert voor de medemens. Gelijkwaardigheid en gelijke kansen voor iedereen. Transparantie, duurzaamheid en innovatie voor een nog beter leefbaar Bernheze. Voor nu en voor de toekomst.
  
Voor mijzelf is het als nieuwkomer in de politiek een leerzaam jaar geweest, en ik kijk er naar uit om in 2015 weer een steentje te kunnen bijdragen. Het kan altijd beter.

Ik wens jullie allen een zo aangenaam mogelijk leefbaar 2015 toe!