Zondag 28 december Winterwandeltocht in Bernheze
Zondag 28 december Winterwandeltocht in Bernheze

Zondag 28 december Winterwandeltocht in Bernheze

Heeswijk-Dinther

TRV-Bernheze organiseert wederom de Winterwandeltocht in Bernheze op 28 december aanstaande. Er kan gestart worden vanuit drie verschillende kernen; Petrus Hoeve, Vorstenbosseweg 9 in Heeswijk- Dinther, Eetcafé ’t Pumpke, Raadhuisplein 7 in Nistelrode of De Schaapskooi, De Heuvel 4 in Vorstenbosch. Vanuit alle startlocaties hebben we routes van ongeveer 5, 10 en 20 km. In de routes zijn pauzepunten opgenomen waar men de inwendige mens kan verzorgen.

Starten:
20 km 08.00 – 11.00 uur
5 en 10 km 08.00 – 12.00 uur

Het Brabants Dagblad is hoofdsponsor. Deelname kost € 3,00 per persoon, maar met de bon uit het Brabants Dagblad wandelt u met twee personen voor de prijs van één.
Onze sub- sponsoren zijn: Intersport superstore Uden en Runningtherapie Bernheze.

Bernheze “de groene, culturele, gastvrije gemeente” heeft een prachtige natuur met veel afwisselende landschappen, welke er ook in de winter verrassend uitzien. De route is helemaal uitgeschreven en zal alleen op moeilijke punten verduidelijkt worden met pijlen.
Deze winterwandeltocht is mede tot stand gekomen door samenwerking met Jong Nederland Heeswijk-Dinther en Vorstenbosch.

Fotowedstrijd:
Maak tijdens de WWT een foto en upload deze naar www.bdclub.nl en maak kans op een gratis wandelclinic verzorgt door Runningtherapie Bernheze.

Clinic sportief wandelen
Op 28 december wordt ook een clinic “sportief wandelen” georganiseerd, verzorgd door Runningtherapie Bernheze. In principe kan iedereen aansluiten, na een warming up loopt iedereen op eigen tempo waarbij we toch als groep aangesloten blijven. Benieuwd hoe dat werkt? Meld je aan en doe gezellig mee! Locatie Raadhuisplein in Nistelrode. Tijden van de clinic zijn: 9.00 – 10.45 – 12.45 uur. Inschrijven via www.bd.nl/bdclub/clinic-sportief-wandelen-tijdens-de-winterwandeltocht-1.4658044
Kosten van deelname “clinic sportief wandelen” zijn € 9,95 incl. koffie en een Goodybag.

Meer info: www.trv-bernheze.nl
Wandel mee met de TRV!