Carnaval 2014 is ‘ROCK ’N ROLL bij De Toren!
Carnaval 2014 is ‘ROCK ’N ROLL bij De Toren!

Carnaval 2014 is ‘ROCK ’N ROLL bij De Toren!

Sport

De geel/blauwe kleurencombinatie van carnaval in Snevelbokkenland duikt overal in Heeswijk-Dinther op. Carnaval leeft in het dorp en natuurlijk ook weer bij de Toren. De Toren heeft weer een prachtig programma samengesteld om jong en oud 5 dagen lang te voorzien van carnavalesk Rock ’n Roll..In hét Grote Smulpaleis (café) in de vooravond heerlijke carnavals gerechten voor mooie prijzen en uiteraard na het eten in de avonduurtjes écht feest met dj’s en borreltjes..

Carnavalsvrijdag: D’n Urste Deun

Al niet meer weg te denken bij de Toren en ook dit jaar dus weer op het programma. Samen met carnavalsvereniging ‘De Juinders’ organiseren we D’n Urste Deun, wat een geweldige aftrap is van Carnaval 2014. Voor € 20,- is het de gehele avond pils/wijn/fris. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Onder muzikale begeleiding van de diverse blaaskapellen uit HDL maken we er met z’n allen een gezellige avond van en zullen we eens kijken of de nieuwe prins(es) zich kan meten met de échte carnavalsvierders.



Carnavalszaterdag: The Young Beethoven

Als iedereen is warmgedraaid met d’n urste deun gaan we op zaterdag de carnaval officieel starten met de sleuteloverdracht bij de Toren. Deze vindt plaats na de carnavalsmis in de kerk en start om 10.45 uur. Deze spannende aangelegenheid mag natuurlijk niemand missen! Op zaterdagavond staat de band The Young Beethoven op het podium. Deze zeer energieke band is nieuw bij de Toren maar zal zoals Rock Tha Floor tijdens de kermis deed in Heeswijk-Dinther, hun naam zeker gaan vestigen! Het grote smulpaleis is op zaterdag direct na de jeugdoptocht geopend. In de avond zal niemand minder dan DJ Gilbert de muziek verzorgen!

Carnavalszondag: RIVERSIDE & DAMES DRAAIEN DOOR
Op zondag kijken we de optocht in de Torenstraat. De schnaps zullen niet ontbreken en de gehele straat zal opleven door de leuke muziek die we in petto hebben buiten. Na de optocht gaan we uiteraard binnen verder en zal de spanning naar de prijsuitreiking opgeluisterd worden door RIVERSIDE! RIVERSIDE is een landelijke populaire allround coverband met een unieke 25 jaar geschiedenis. In 2000 is de nieuwe generatie RIVERSIDE op poten gezet. De kracht van de huidige generatie RIVERSIDE is de combinatie van “de erfenis” (meer dan 20 jaar allround RIVERSIDE ervaring) en het aantrekken van een team van 5 jonge enthousiaste en uiteraard getalenteerde en geschoolde muzikanten die goed met elkaar overweg kunnen, hard werken en weten wat feesten is.

In de avonduurtjes verschijnen een aantal bloedmooie dames die op het podium plaatsnemen achter de draaitafels: DAMES DRAAIEN DOOR! www.damesdraaiendoor.nl Naast de schoonheid van de dames zal er ongetwijfeld gedanst gaan worden..
In het grote smulpaleis zullen de Kornuiten & de Pindullekes om beurten ouderwets gezellig gaan dweilen, waarna DJ Gilbert het muzikale stokje overneemt en tot diep in de nacht feest gaat maken!



Carnavalsmaandag: FEESTDJRUUD, TILT, De Toren Got Talent & Foute maandag met DJ Willow

Ook carnavalsmaandag hoeft niemand zich te vervelen! Speciaal voor de kleintjes is er in samenwerking met de Juinders De Toren Got Talent in de grote zaal. Wie van de kids heeft ‘the T-Factor en gaat er met de hoofdprijs (een splinternieuwe TABLET) vandoor? Er zijn veel leuke prijsjes te winnen voor de kinderen en deelname is mogelijk voor zowel playback als dans. Kinderen t/m 12 jaar oud kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar peter-mara@home.nl met daarin de naam van de deelnemer(s), leeftijd en de artiest + titel van het lied dat de kinderen willen playbacken/dansen of beiden. Ook kan er op de dag zelf nog worden ingeschreven. De band TILT begeleidt dit spektakel en zal daarnaast een aantal setjes spelen zodat er niet alleen voor de kinderen muziek is maar ook de ouders volop kunnen genieten!



‘s-Avonds gaat TILT ouderwets knallen bij de Toren! Iedereen kent deze sterren en toch blijven ze elke keer verrassen en vernieuwen. Onlangs hebben ze een wisseling gehad in de formatie en zich verrijkt met een prachtige en zeer getalenteerde zangeres. De meest recente muziek komt ten gehore maar ook de gouden ouwe zullen zij niet mijden. Eén ding is zeker, dit thuis feestje willen zij zelf tot in de puntjes verzorgen dus mis ze niet op maandag bij de Toren want ze gaan knallen en de spanning opbouwen voor FeestDJRUUD!
Het partyalarm gaat bij velen rinkelen bij het zien van deze naam, en terecht want Feestdjruud is 100% feestgarantie!

DJ Willow (bekend van Vrienden van Amstel Live) neemt het stokje over van DJ Carl en zal er zeker net zo’n heerlijk fout feestje van maken tijdens de FOUTE MAANDAGAVOND in het café. Foute verzoekjes zijn uiteraard toegestaan bij De Toren op maandagavond: Voor jong en oud, iedereen mag FOUT!

Carnavalsdinsdag: De Toren Crew zakt door!
Wie nog even gezellig wil borrelen, kan maar al te goed terecht bij de Toren op carnavalsdinsdag. Met speciale acties en aanbiedingen wordt er tot laat in de avond ge Rock ’n Rollt…

Alle dagen in de zaal een mega speelpaleis onder begeleiding aanwezig!
(14.00-19.00 uur) De Toren en Carnaval: Rock ’n Roll!

Carnaval 2014 is ‘ROCK ’N ROLL bij De Toren!