Dé Carnavalsafsluiter van Snevelbokkenland
Dé Carnavalsafsluiter van Snevelbokkenland

Dé Carnavalsafsluiter van Snevelbokkenland

Sport

De Carnaval zit er weer aan te komen en dat is aan alles te merken. Iedereen is druk met het sparen van de carnavalsplaatjes bij de Coop. Er zijn veel groepen bezig met de voorbereidingen voor de optocht en pronkzitting. Er wordt inmiddels alweer volop gespeculeerd over de nieuwe Prins of Prinses van Snevelbokkenland en op sommige plekken zijn ze drukker met het grote geheim van de nieuwe Don van CV de Heikneuters.

CV de Heikneuters heeft weer veel in petto voor de komende Carnaval. Vorig jaar maakte zij hun echte debuut op de Pronkzitting, iets wat ze dit jaar willen overtreffen. Ook voor de optochten in Loosbroek en Heeswijk-Dinther halen zij alles uit de kast om hun titel te verdedigen. Een heel klein tipje van de sluier....zorg dat je langs de kant een outfit aanhebt waarmee je kunt Rock ‘n Rollen want het zal er krullen. Uiteraard gebeurt dit alles onder toeziend oog van de nieuwe Don en zijn Adjudanten.

D’n Heikneuter begint weer meer en meer een welbekend fenomeen te worden. Deze oeroude traditie zal ook dit jaar niet ontbreken. Carnavals zaterdag wordt hij ritueel opgehangen waarna hij vogelvrij is tot Carnavals dinsdag. Wij zijn nu al benieuwd wat hij allemaal zal meemaken en waar hij beland. De geschiedenis leert dat er flink over zal worden onderhandeld zodat hij op tijd terug is voor zijn verbranding.

Wegens succes geprolongeerd, Dé Carnavalsafsluiter van HDL!! Op Carnavals dinsdag organiseren CV de Heikneuters en Cafe in d’n Ollie de Dol Dwaze Dinsdag waarvoor we bij deze iedereen van harte uit willen nodigen! Al om 12.00 uur opent Feestpaleis in d’n Ollie haar deuren. Deze dag zijn er diverse feestartiesten en hilarische activiteiten. De gehandicapten van stichting de Vossekuil zullen deze middag weer extra in het zonnetje worden gezet (meer info zie:www.kinderenvandevossekuil.nl/). Voor de kinderen staat er een overdekt speelpaleis waar ze al hun energie kwijt kunnen. Zodra het donker is zullen we ons allen weer in grote getale verzamelen op het marktplein voor dé verbranding van d’n Heikneuter om deze nu al legendarische Carnaval ritueel af te sluiten. Maar dat is nog niet alles....zodra d’n Heikneuter is vertrokken naar het hiernamaals gaan we het echt afsluiten In d’n Ollie met onze vrienden van Pap & Pudding (aanvang 20.30 uur) en we zullen door feesten tot in de late uurtjes of tot we erbij neervallen.

Bij deze willen wij als CV de Heikneuters iedereen een FANTASTISCHE Carnaval toewensen met gruwelijk veul leut! En we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens Dé Carnavalsafsluiter van Snevelbokkenland!

Meer info is te vinden op: www.facebook.com/heikneutersheeswijk