Nieuwjaarsbijeenkomst
Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst

Heeswijk-Dinther

Begin 2013 hebben we voor het eerst een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. En deze bijeenkomst werd meteen een zodanig succes dat we er een terugkerend evenement van maken. Dus met trots nodigen wij u van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van 2014. Deze vindt plaats op donderdag 9 januari vanaf 19.30 uur in Cultureel Centrum Servaes.

Deze avond is een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten in combinatie met een afwisselend programma met korte bijdragen over allerlei zaken die in ons dorp spelen. Uw mening en ideeën worden hierbij zeer op prijs gesteld. Door onze gezamenlijke betrokkenheid geven we met zijn allen een impuls aan de ontwikkeling van dit levendige en prachtige dorp. Daarnaast is er onder het genot van een hapje en een drankje, een gezellig optreden en wordt de “Actieve HaDeejer” van het jaar 2013 gehuldigd. De presentatie van de avond is in handen van Gertjan Arts.

Kortom, een gevarieerd programma waarbij entertainment, informatie en een gezellig samenzijn hand in hand gaan...

Deze bijeenkomst is georganiseerd door de stichting Dorpsnieuws ,bekend van d’n HaDeejer en www.hadeejer.nl, en de stichting Actief Burgerschap Heeswijk-Dinther, die zich via allerlei werkgroepen inzet voor een betere leefbaarheid in ons dorp.

Behalve alle inwoners van Heeswijk-Dinther zijn ook het gemeentelijk college en de raadsleden uitgenodigd en ook vertegenwoordigers van alle verenigingen, bedrijven en instellingen die in ons dorp actief zijn.

Graag tot ziens op donderdagavond 9 januari in Cultureel Centrum Servaes!