Carnaval 2013 vier je bij de Toren in Heeswijk-Dinther!
Carnaval 2013 vier je bij de Toren in Heeswijk-Dinther!

Carnaval 2013 vier je bij de Toren in Heeswijk-Dinther!

Sport

5 dagen lang feest voor jong én oud, vanaf vrijdagavond met d’n Urste Deun t/m de dinsdagavond met FeestDJRuud. Alles daartussen zullen we hieronder even kort belichten zodat jullie niks missen van het volle maar daarom o zo gezellige carnavalsprogramma van de Toren.

Carnavalsvrijdag: D’n Urste Deun
Dé aftrap van carnaval in HDL beleef je samen met De Juinders, huis blaaskapel van de Toren. Tijdens d’n Urste Deun kan iedereen van 21.00 – 02.00 uur genieten van de diverse blaaskapellen die om beurten spelen op 2 verschillende podia in de zaal. De entree is € 20,- inclusief onbeperkt bier/wijn/fris.

Carnavalszaterdag: Sleuteloverdracht en in de avonduren MMOOZZ

We trappen af deze zaterdagochtend met de sleuteloverdracht. Na de carnavalsmis vindt deze plaats in de zaal. De borrelhut is direct na de jeugdoptocht gewoon geopend voor een lekker drankje. Zaterdagavond komen de toppers van coverband MmoozZ weer eens langs. Deze graag geziene muzikanten reizen stad en land af en zullen deze zaterdagavond HDL weer op z’n kop gaan zetten bij de Toren. In de borrelhut DJ Gilbert voor een gezellig borrelavontuur!

Carnavalszondag: Optocht kijken vanuit de borrelhut, prijsuitreiking & RIVERSIDE
Zondag kijken we gezellig met z’n allen naar de optocht vanuit onze gezellige borrelhut. De prijsuitreiking in de zaal zal door DJ Gilbert muzikaal ondersteund worden en natuurlijk kunnen de kleintjes zich vermaken in het mega speelpaleis onder begeleiding.
Direct ná de prijsuitreiking gaat de top band Riverside knallen in de zaal en zal ’t Kumt Wel de zaak een feestelijke boost geven. Tot in de late uurtjes zal Riverside er een geweldig feest van maken! De Pindullekes & De Kornuiten zullen op zondagavond in de borrelhut om beurten een dweilsessie houden, waarna het aan DJ Gilbert de eer is om gas te geven achter de knopjes. Borreltijd..

Carnavalsmaandag: De Toren Got Talent, TILT, Foute maandag met DJ Carl
Voor ieder volop vermaak op maandag. Jong én oud gaan hand in hand door de zaal met in de middag vanaf 15.00uur De Toren Got Talent! In samenwerking met De Juinders zal deze playback & dans wedstrijd afgewisseld worden door de band TILT die voor de ouderen alle bekende hits voorbij laat komen. Kinderen t/m 12 jaar oud mogen meedoen om mee te dingen naar de talloze prijsjes, maar het vermelden waard, de hoofdprijs van deze show: Een nintendo Wii! Overtuig de nieuwe prominente juryleden (Ruth v/d Pol, Henri v. Zandbeek) van jouw kwaliteiten. Meedoen? Stuur een mailtje naar peter-mara@home.nl.
Aanmelden op de dag zelf is ook mogelijk! TILT zal ook de avonduren vullen met hún show zoals alleen zij dat kunnen, feest! In het café gaan we als vanouds een zeer groots feest vieren met DJ Carl: Foute Maandag. Zijn foute top 111 en jullie verzoeknummers gaan gepaard met menig polonaise!

Carnavalsdinsdag: Het grote HD-Artiestenfestival, TILT & FeestDJRuud!

Dinsdag nog éénmaal alle remmen los bij de Toren met verschillende optredens van bekende en misschien wel onbekende hadeejers met het Heeswijk-Dinthers Artiestenfestival. De grote zaal zal gevuld zijn met artiesten en publiek in een altijd zeer gezellige en ongedwongen sfeer. Zing gerust mee! TilT zal alles ondersteunen en zal aan het begin van de avond ook zelf de afsluiter van carnaval 2013 inzetten. Wanneer iedereen weer op de dansvloer staat bij TILT zal hierna FEESTDJRUUD het geheel nog even heerlijk opzwepen. Op alle grote festivals is hij te vinden en is dan ook ná de geweldige afsluiter met DJ Paul Elstak vorig jaar dan ook een waardig opvolger!

ALLE DAGEN GRATIS ENTREE | GOED VERWARMD MEGA KINDERSPEELPALEIS ONDER BEGELEIDING, IEDERE DAG VAN 14.00 – 19.00 UUR

Carnaval 2013 vier je bij de Toren in Heeswijk-Dinther!