Oproep fotowedstrijd Vlag Carnaval
Oproep fotowedstrijd Vlag Carnaval

Oproep fotowedstrijd Vlag Carnaval

Sport

De Snevelbokkenkrant 2013 is uit. Samen mét die krant was er de mogelijkheid een vlag te kopen. Kranten én vlaggen zijn nog steeds te koop. Afgebeeld op de vlag is het logo van Stichting Carnaval Heeswijk/ Dinther/Loosbroek met als achtergrond de kleuren van de stichting. Op bladzijde 5 in de carnavalskrant is meer over het logo te lezen. Omdat er steeds meer vlaggen vrolijk wapperend hangen in de wind krijgt HDL steeds meer kleur. Hoe meer vlaggen er hangen, des te vrolijker worden de straten.

OPROEP

Bij dezen roepen wij iedereen op een foto te maken van deze vlag. Daarbij kun je rekening houden met het motto van dit carnavalsjaar: “ ’t Is Wirrelds “. De opdracht is simpel. Maak een digitale foto van de vlag (waar ook ter wereld). De fotografische kwaliteit is niet het belangrijkst.

Digitale foto’s, maximaal 1 MB, kunnen tot vrijdag 8 februari 2013 worden gemaild naar: info@snevelbokkenland.nl . Graag één foto per mailbericht met vermelding wanneer en waar de foto gemaakt is en naam en volledig adres van de inzender. U kunt zo vaak meedoen als u wilt.

De foto’s worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de winnaars van de leukste, origineelste en grappigste foto’s is een leuke prijs te bemachtigen.

De Optochtcommissie van Stichting Carnaval Heeswijk Dinther Loosbroek.

Oproep fotowedstrijd Vlag Carnaval